La Marmotte

Ruby Classic

Tirsdag d. 26. juni –
Mandag d. 2. juli

Fra dkk pris for 2018 kommer ,-/pers.
+ startnummer

Ruby Classic

Giv dig selv en fantastisk opstart til cykelløbet La Marmotte; kør til starten i Alpe d’Huez fra Nice på 3 fantastiske cykeldage gennem flotte bjerglandskaber og mange udfordrende pas undervejs.

På vores Ruby Cycling skala 1-5 , hvor 5 er meget hård er Ruby Classic en 4´er.

Turen gennemføres med fly, cyklerne bliver transporteret i bil fra Danmark til Nice og hjem fra Alpe d’Huez. Bilen fungerer som følgebil undervejs og tager din bagage med fra Nice.

Cykeltransport

Hvis I er en gruppe, kan der laves andre aftaler med os om andre opsamlingssteder. I øvrigt vil vi følge denne – foreløbige – opsamlingsplan:

Ca. 2 dage før udrejsen til Nice:
16.00: Ballerup Super Arena (nord enden)
18.30: Nyborg, p-plads v. Lidl/Mc. Donalds
20.00: Kolding Storcenter

Cykeltransport fra Århus
Den 24.6 kl. 16.00 P-plads ved Årslev Kro, Silkeborgvej 900, 8220 Brabrand

Hjemkomst af cykler vil være i løbet af tirsdagen. Afhentning aftales inden hjemrejse på Alpe d’Huez.

OBS !! Du skal afmontere pedalerne samt forhjul på din cykel. Vi pakker din cykel med tæpper og pap så de ikke tager skade. Hvis du har en hjulpose vil det være en god ide at medbringe denne. Huske at mærke din cykel og forhjul med navn og telefonnummer. Bemærk venligst: din cykel er forsikret mod biluheld. Sørg alligevel for at have en forsikring der dækker transportskader og rejser med cykel i udlandet, hvis der mod alle hensigter skulle komme en skramme.

Indkvartering

Første nat tilbringes i Auron på hotel i værelser, nogle værelser til mere end 2 personer, det tilstræbes, men kan ikke garanteres at alle gæster får dobbeltværelser. Ophold med middag og morgenmad. Anden nat tilbringes i Savines Le Lac på hotel i dobbeltværelse. Ophold med middag og morgenmad.

Derefter har du 4 på  overnatninger i Alpe d’Huez på Apt. les Bergers (lejlighedsbyggeri). Der er ophold i studier 23-25 m².  Vi gør opmærksom på at lejlighederne er simple små skilejligheder. I studierne er der 2 sovepladser i gang og to sovepladser i stuen – i stuen finder du også et lille køkken. Lejlighederne er uensartede. Vi indkvarterer 2 personer i hver studie. Der er ikke pension inkluderet på Alpe d’Huez, men det er muligt at lave mad i lejligheden og der er mange gode og hyggelige spisesteder i Alpe d’Huez. Der er ikke dobbeltsenge i studierne. Der kan godt bo 4 i studierne, såfremt I er 4 der rejser sammen.

LaMarmotte
LaMarmotte

Foto: Robbie Shade via Flickr

Dagsprogram 2017

Rejsedag og første cykeldag

Udrejse om morgenen med fly fra København.
Cykling fra Nice til Auron, ialt ca. 90 km, ca. 1600 hm. Overnatning i Auron med middag og morgenmad.

2. cykeldag

Fra Auron til Savines Le Lac. Overnatning i Savines Le Lac med middag og morgenmad. Dagens distance er ca. 110 km, 2100 hm.

3. cykeldag

Fra Savines Le Lac til Alpe D’Huez. Dagens distance er på ca. 127 km, og 2900 hm. Ankomst sidst på dagen til Alpe d’Huez hvor vi indkvarteres i studier med 2 personer i hver studie. Opholdet er uden pension.

Ankomst og ophold i Alpe d’Huez

På Alpe d’Huez har du to hviledage/træningsdage før løbet om lørdagen. Man kan afprøve køreteknik og måske få tips og idéer fra andre, der har kørt løbet før.

Ruby Retro
Ruby Retro
La Marmotte

Foto: Robbie Shade via Flickr

LaMarmotte1
LaMarmotte4
LaMarmotte3
La Marmotte
LaMarmotte

Foto: Robbie Shade via Flickr

Pris

Ruby Classic

 

Tirsdag d. 27. juni –
Mandag d. 3. juli 2017

Fra dkk 8.598,-/pers.
+ startnummer La Marmotte

Inkluderet i pris/person:

 • Flyrejsen til Nice/hjem fra Genève (mellemlanding kan forekomme)
 • Transfer fra Alpe d’Huez til lufthavnen i bus
 • Ophold i to hoteller undervejs til Alpe d’Huez med halvpension.
 • Ophold ved 2 personer i studier i Alpe d’Huez i 4 nætter
 • Lokal opholdsskat
 • Cykeltransport
 • Ruby Cyclings service under løbet er inkluderet i køb af startnummer hos Ruby Cycling

Bemærkninger

 • Hvis arrangørerne af La Marmotte hæver startgebyret med mere end 19 Euro i forhold til prisen i 2016, vil den del af stigningen, der overstiger 10 Euro blive opkrævet.
 • Der er forhøjet depositum på turene til Marmotte, depositum udgør kr. 2.000 for flyrejserne, plus betaling af startgebyr.
 • Hvis du afmelder din rejse er dit depositum, inkl. startnummer mistet. Fra 61 dage før afrejse gælder vore almindelige afbestillingsbetingelser.

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer
 • Forplejning under opholdet i Alpe d’Huez
 • Startgebyr til La Marmotte, se pris under tillæg

Tillæg

 • Startgebyr: kr. 1.325. Gebyret dækker startnummer samt depotservice under løbet. Skal bestilles hos Ruby Cycling ved bestilling af rejsen, husk at oplyse fødselsdato og år. Startgebyr skal betales samtidig med betaling af depositum
 • Enkelt værelsestillæg på Alpe d’Huez: kr. 1.500
 • Enkelt værelsestillæg dag 1 og 2, hotellerne fra Nice til Alpe D’Huez kun i meget begrænset omfang: kr. 1.000 pr. pers.

Tillæg for luksusversionen af Ruby Classic

 • Bo på hotel med halvpension på Alpe d’Huez, kr. 2.300 (UDSOLGT)
Louise

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Louise via kontaktformularen til højre eller på telefon:

Louise Thomsen
Tlf: +45 4697 5569

Rejseforespørgsel