La Marmotte

Ruby Retro –

Tirsdag d. 26 Juni –
Man. d. 2 Juli 2018

Fra dkk (priser 2018 kommer)/pers.
+ startnummer

Ruby Retro

Giv dig selv en fantastisk opstart til cykelløbet La Marmotte; kør til starten i Alpe d’Huez fra Nice på 3 fantastiske cykeldage gennem flotte bjerglandskaber og mange udfordrende pas undervejs. Ruby Retro som er vores “gamle” tur, bor du på små hyggelige “Retro” hoteller. Første dag er meget nem og så bliver turen mere udfordrende, men vi tager det roligt så alle kan være med.

På vores Ruby Cycling skala 1-5 , hvor 5 er meget hård er Ruby Retro en 3´er.

Turen gennemføres med fly, cyklerne bliver transporteret i bil fra Danmark til Nice og hjem fra Alpe d’Huez. Bilen fungerer som følgebil undervejs og tager din bagage med fra Nice.

Cykeltransport

Hvis I er en gruppe, kan der laves andre aftaler med os om andre opsamlingssteder. Ellers vil vi følge denne – foreløbige – opsamlingsplan:

ca. 2 dage før udrejsen til Nice:
16.00: Ballerup Super Arena (nord enden)
18.30: Nyborg, p-plads v. Lidl/Mc. Donalds
20.00: Kolding Storcenter

Cykeltransport fra Århus
Den 24.6 kl. 16.00 P-plads Årslev Kro, Silkeborgvej 900, 8220 Brabrand

Hjemkomst af cykler vil være i løbet af tirsdagen. Afhentning aftales inden hjemrejse på Alpe d’Huez.

OBS !! Du skal afmontere pedalerne samt forhjul på din cykel. Vi pakker din cykel med tæpper og pap så de ikke tager skade. Hvis du har en hjulpose vil det være en god ide at medbringe denne. Huske at mærke din cykel og forhjul med navn og telefonnummer. Bemærk venligst: din cykel er forsikret mod biluheld. Sørg alligevel for at have en forsikring der dækker transportskader og rejser med cykel i udlandet, hvis der mod alle hensigter skulle komme en skramme.

Indkvartering

Første nat tilbringes i Annot på hotel i værelser, nogle værelser til mere end 2 personer, det tilstræbes, men kan ikke garanteres at alle gæster får dobbeltværelser. Ophold med middag og morgenmad. Dette hotel er vores mest rustikke hotel.

Anden nat tilbringes i Savines Le Lac på hotel i dobbeltværelse. Hotellet har fantastisk udsigt, swimmingpool, Ophold med middag og morgenmad for deltagere på den letteste af vore ture, i Vallon i dobbeltværelse med middag og morgenmad for deltagere på den sværeste af vore ture.

Derefter har du 4 overnatninger i Alpe d’Huez på Appartment les Bergers (lejlighedsbyggeri). Der er ophold i studier 23-25 m². I studierne er der to sovepladser i gang og to sovepladser i stuen – i stuen finder du også et lille køkken. Vi indkvarterer 2 personer i hver studie. Vi gør opmærksom på at lejlighederne er simple små skilejligheder. Der er ikke pension inkluderet på Alpe d’Huez, men det er både muligt at lave mad i lejligheden og der er mange gode og hyggelige spisesteder i Alpe d’Huez. Der er ikke dobbeltsenge i studierne. Der kan godt bo 4 i studierne, såfremt I er 4 der rejser sammen.

Ruby Retro

Dagsprogram 2017

Tirsdag

Udrejse med fly fra København mandag morgen/formiddag. Cykling fra Nice til Annot. Ca. 80 km, ca. 800 hm. Turen er en flot og overkommelig rute. Overnatning i Annot med middag og morgenmad.

Onsdag

Dagens etape fra Annot til Savines Le Lac går blandet over Tour passet Col de La Cayolle til Barcelotte hvor frokosten nydes på det lokale torv. Overnatning i Savines Le Lac med middag og morgenmad. Dagens distance er ca. 130 km, 2.500 hm.

Torsdag

Dagens etape på ca. 127 km. og 2.900 hm får fra Savines Le Lac over flere af tourens tidligere pas bla. Col de Manse og Col d´Aonon inden selve Alpe d’Huez “bestiges”. Forventet ankomst sidst på dagen til Alpe d’Huez, hvor vi indkvarteres i studier med 2 personer i hver studie. Opholdet er uden pension.

Fredag – Lørdag

Hviledage/træningsdage før løbet om lørdagen. Man kan afprøve køreteknik og måske få tips og ideer fra andre, der har kørt løbet før. Fredag afleveres depotposer.

Søndag

Løbsdag.

Mandag

Hjemrejse med bustransfer til Geneve lufthavn.

Tirsdag

Cykler ankommer med vore kassevogne til Danmark – de afhentes på specificerede afleveringssteder.

Ruby Retro
Ruby Retro
La Marmotte
LaMarmotte1
LaMarmotte3
LaMarmotte4
La Marmotte

Foto: Robbie Shade via Flickr

Pris

Ruby Retro

Man. d. 26. Juni –
Man. d. 3. Juli 2017

Fra dkk 8.998,-/pers.
+ startnummer

Inkluderet i pris/person:

 • Flyrejsen til Nice/hjem fra Genève (mellemlanding kan forekomme)
 • Transfer fra Alpe D’Huez til lufthavn i bus
 • Ophold i to hoteller undervejs til Alpe d’Huez med halvpension.
 • Ophold ved 2 personer i studier i Alpe d’Huez i 5 nætter.
 • Lokal opholdsskat
 • Cykeltransport
 • Ruby Cyclings service under løbet er inkluderet i køb af startnummer hos Ruby Cycling

Bemærkninger

 • Hvis arrangørerne af La Marmotte hæver startgebyret med mere end 19 Euro i forhold til prisen i 2016, vil den del af stigningen, der overstiger 10 Euro blive opkrævet.
 • Der er forhøjet depositum på turene til Marmotte, depositum udgør kr. 2.000 for flyrejserne, plus betaling af startgebyr.
 • Hvis du afmelder din rejse er dit depositum, inkl. startnummer mistet. Fra 61 dage før afrejse gælder vore almindelige afbestillingsbetingelser.

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer
 • Forplejning under opholdet i Alpe d’Huez
 • Startgebyr til La Marmotte, se pris under tillæg

Tillæg

 • Startgebyr: kr. 1.325. Gebyret dækker startnummer samt servicedepoter under løbet. Skal bestilles hos Ruby Cycling ved bestilling af rejsen, husk at oplyse fødselsdato og år. Startgebyr skal betales samtidig med betaling af depositum
 • Enkelt værelsestillæg på Alpe d’Huez: kr. 1.500
 • Enkelt værelsestillæg dag 2, kr. 500,-. Det er ikke muligt at vælge enkeltværelse på det første hotel.

Tillæg for luksusversionen af Ruby Retro

 • Bo på hotel med halvpension på Alpe d’Huez, kr. 2.300 (UDSOLGT)
Louise

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Louise via kontaktformularen til højre eller på telefon:

Louise Thomsen
Tlf: +45 4697 5569

Rejseforespørgsel