Når du tager med Ruby Cycling til La Marmotte, er vi med dig hele vejen

la-marmotte

Turen starter allerede hjemme i Danmark, når vi mødes i bussen. Busturen er en oplagt mulighed for at hvile benene og slappe af inden de næste dages anstrengelser.

Vores lejligheder er typiske, simple, franske skilejligheder – det er ikke luksus, men der er hvad du har brug for: En lille køkken niche, bad/toilet og et sted at sove. Placeringen i Alpe d’Huez, derimod, er rigtig god! Både tæt på indkøbsmuligheder og på målstregen.

I dagene op til løbet har vores dejlige guider arrangeret en række træningsture, som du kan køre med på, hvis du har lyst. Sidst på dagen fredag afholder guiderne informationsmøde, hvor de giver en række praktiske råd i forbindelse med løbet, de enkelte strækninger på løbet, påklædning, klargøring af cyklen, pakning af depotposer og hvad der ellers dukker op. Under mødet udleveres de 4 depotposer, som er dine personlige poser i forbindelse med vores depotservice. Du har også mulighed for at stille spørgsmål – og ingen spørgsmål er for dumme at stille!

Vores depotservice er uden tvivl det, vi har fået allerflest roser for – Alt om Cycling skrev bl.a.

“Jeg er superglad for den depotservice fra Ruby. Det i sig selv gør hele rejsen det værd! Om man er til kør-selv-ferie, fly eller bus er naturligvis et temperaments spørgsmål, men depotservicen var for mig uundværlig. Alene det, at man kan have ekstra tøj og slanger liggende er fedt. De officielle depoter var ikke just noget at råbe hurra for, hvad angik mad, så der var jeg glad for at kunne få det jeg var vant til.”

Løbet køres søndag d. 2. juli. Vi kører fra Danmark onsdag d. 28. juni og er hjemme igen tirsdag d. 4. juli – en kæmpe oplevelse rigere!

Læs meget mere om Ruby Cyclings muligheder til La Marmotte her.