Ruby Cycling

Hos Ruby Cycling ønsker vi at være de førende på cykelmotionsmarkedet. Vi ønsker at være troværdige, ærlige og levere et højt service- og informationsniveau både før og under ferie. Og så ønsker vi, at vores cykelmotionsgæster skal komme hjem fra deres ferie med Ruby Cycling med ”hænderne over hovedet”!

Hvis din virksomhed eller cykelklub drømmer om en rejse sammen, så hjælper vi også gerne med at planlægge turen. Vi har rigtig mange års erfaring med at arrangere cykelture, så del dine tanker med os – så hjælper vi med at skræddersy den perfekte cykeltur. Det kan du læse mere om her.

Kig endelig rundt på siden, bliv inspireret og se hvilken tur, der passer allerbedst til dig og dine drømme – og husk, at hvis du kommer i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Ruby Cycling

Teamet bag Ruby Cycling

Louise

Louise har mange års erfaring med blandt andet La Marmotte og har tidligere også arrangeret både ski- og special cykelture for individuelle som virksomheder og cykelklubber. Med en kort afstikker til Randers Regnskov, er hun tilbage i rejsebranchen og sidder klar hvis du eller I har behov for en skræddersyet cykeltur, ønsker at booke til La Marmotte eller en af vores andre spændende cykelmotionsture.

Thomas-Liebmann

Thomas Liebmann er vores chefguide og er blandt andet med til at udvikle & videreudvikle vores forskellige ture. Udover at hjælpe os har Thomas også virksomheden Liebmann Cycling & Coaching.
Så står du og mangler lidt personlig coaching til din cykling, så kunne Thomas være manden at tage fat i.
Thomas sidder ikke fysisk på kontoret i Aarhus.