Velkommen til Ruby Cycling

Ruby Cycling er vokset ud af Ruby Rejser og står nu på egne ben på rubycycling.dk! Siden her er spritny, men teamet bag Ruby Cycling har virkelig mange års erfaring i branchen og hvis der er noget, vi brænder for – så er det cykling. Derfor har vi glædet os helt vildt, til at dele vores nye cykelunivers med jer allesammen og vi håber, at I tager godt imod os – velkommen til!

Her på siden kan du se alle vores cykelture: Nogle ture går til de kendte cykelløb La Marmotte eller Maratona dles Dolomites, på andre ture cykler du på egen hånd – her står vi for rute, overnatning og bagagetransport. Og hvis du ønsker at holde formen ved lige vinteren over, har vi overnatning og rigtig fine ruter på smukke Mallorca. Kort sagt har vi ture til alle – du kan se hele udvalget under fanen ‘Vores ture‘.

Hvis din virksomhed eller cykelklub drømmer om en rejse sammen, så hjælper vi også gerne med at planlægge turen. Vi har rigtig mange års erfaring med at arrangere cykelture, så del dine tanker med os – så hjælper vi med at skræddersy den perfekte cykeltur. Det kan du læse mere om her.

Kig endelig rundt på siden, bliv inspireret og se hvilken tur, der passer allerbedst til dig og dine drømme – og hvis du kommer i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte os.

I hvert fald: Velkommen til! Vi ser frem til mange gode år med helt fantastiske cykeloplevelser – og vi håber, at I vil være med.

Mallorca3
Toscana1