INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

B&B Garni Ciasa Flora

Hyggelig familiedrevet morgenmadspensionat

På dette hyggelige Bed & Breakfast gør værterne deres bedste for, at du finder ro og harmoni under dit ophold. Det ligger samtidig i området med den absolut bedste panoramaudsigt over landsbyen. 

In stock
Travel Code
COL-025

Det kan du glæde dig til

Skal du prøve kræfter med løbet Maratona dles Dolomites Enel, og skal du bo på dette hyggelige, familiedrevede pensionat undervejs, kan du glæde dig til en følelse af harmoni, tryghed og afslapning, når du holder pause fra strabadserne i bjergene. Værterne sætter en ære i at få dig til at føle dig hjemme, og så er udsigten fra indkvarteringen tilmed fantastisk. Cykel- og vandreruter er samtidig at finde stort set lige udenfor døren.

OBS: Vi råder over et begrænset antal dobbeltværelser med 2 enkeltsenge. Kontakt os for at lave en forspørgsel, hvis du ønsker at booke et af disse værelser.

Indkvartering

Du bor på B&B Garni Ciasa Flora, der er et charmerende, familiedrevet Bed & Breakfast-pensionat beliggende i La Villa. Du er tæt ved starten af Maratona dles Dolomites, og du befinder dig i rolige omgivelser på toppen af ”Mür dl Giat”, som du helt sikkert vil stifte bekendtskab med, når du cykler Maratonaen. Hvis du vil gå ned til byen og spise, skal du være opmærksom på, at hjemturen til B&B Garni Ciasa Flora har en god stigning.

Bemærk: Rygning er ikke tilladt på B&B Garni Ciasa Flora.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

B&B Garni Ciasa Flora
Jeg accepterer Ruby Cyclings Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Cycling må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Startnummer til Maratona dles Dolomites
 • 4 overnatninger inkl. morgenmad
 • Parkering foran huset
   

Ikke inkluderet:

 • Drikkevarer
 • Frokost 
 • Aftensmad
 • Div. forsikringer
 • Guideservice
   

Transport:

Kør-selv

Maratona dles Dolomites - Enel

Læs om cykelløbet Maratona dles Dolomites - Enel

Deleværelse:
Ved bestilling af deleværelse bliver du sat sammen med en anden rejsedeltager af samme køn. Hvis du på forhånd har aftalt deleværelse med en anden, skal du i din bestilling angive navnet på vedkommende i bemærkningsfeltet. Hvis antallet af personer til deleværelse ikke går op, forbeholder vi os retten til at opkræve enkeltværelsestillæg. Det vil ske senest 30 dage før afrejse.Der tages forbehold for ændringer.

Gå til toppen af siden