La Marmotte 2021

ET AF VERDENS HÅRDESTE ÉNDAGS-MOTIONSCYKELLØB

Kom med til et af Europas absolut vildeste cykelløb, og prøv kræfter med de 21 serpentinersving op til toppen af Alpe d’Huez!

Løbet er udskudt i 2020 pga. COVID-19 til 5. september 2020 

VIGTIGT 2021! Løbsdatoen for 2021 er endnu ikke officielt meldt ud, og vi tager derfor forbehold for ændringer i forhold til datoer, indkvartering osv.

La Marmotte

La Marmotte er en af de klassiske Franske cykelløb for de engagerede og entusiastiske cykelmotionister, som føler en trang til at udfordre de legendariske stigninger, som ses i de helt store cykelløb, hvor der på nogle af disse stigninger er skrevet cykelhistorier for store triumfer, men ligeledes har de ubarmhjertige stigninger været årsag til et utal af ryttere har ramt ”muren” på vejen mod toppen og triumf.

Løbets 174km synes måske ikke som den helt store styrkeprøve, men når man kombinerer det med de 5.000 højdemeter som er fordelt på tre store og ikoniske stigninger. Særligt de tre stigninger er dem der vil sætte sig i benene i dagene efter løbet. Men samtidig er de også en af de trækplastre som tiltrækker mange cykelinteresserede som skal prøve kræfter med de allerstørste udfordringer i cykelregi.

Hos Ruby Cycling er vi certificeret Tour Operateur for Grand Trophée, som er arrangør for blandt andet La Marmotte, samt en række andre store franske cykelløb. Hos Ruby tilbyder vi en pallette af ture til La Marmotte, hvor vi har forsøgt at inddække forskellige behov, så alle kan komme til La Marmotte på bedst mulig vis.

La Marmotte

Læs mere
View as Grid List

7 Items

per side
Ideelt hotel til La Marmotte

Bo på dette herlige hotel under din deltagelse i cykelløbet La Marmotte. Her er der masser af plads til afslapning efter nogle hårde cykelture. 

 • 1 afrejse
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller kør selv
Fra 5.098,- DKK
Lejligheder til La Marmotte

Bo tæt ved målstregen, indkøbsmuligheder og restauranter under din deltagelse i cykelløbet La Marmotte.

 • 1 afrejse
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller kør selv
Fra 1.598,- DKK
4-stjernet hotel til La Marmotte

Forkæl dig selv med lidt luksus og kvalitet efter nogle hårde ture i sadlen under din deltagelse i cykelløbet La Marmotte.

 • 1 afrejse
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller kør selv
Fra 8.298,- DKK
Campinghytter ved foden af Alpe d'huez til La Marmotte

Til motionscykelløbet La Marmotte er vi glade for at kunne tilbyde campinghytter på campingplads Camping La Piscine.

 • 1 afrejse
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 2.598,- DKK
Giv dig selv en fantastisk opstart til cykelløbet La Marmotte

Få den ultimative opstart til cykelløbet La Marmotte med denne 7- dages tur, der bl.a. byder på 3 fantastiske cykeldage fra Nice mod starten ved Alpe d'Huez.

VIGTIGT 2021!
Løbsdatoen for 2021 er endnu ikke officielt meldt ud, og vi tager derfor forbehold for ændringer i forhold til datoer, indkvartering, fly osv.

 • 1 afrejse
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 12.098,- DKK
Klassiske cykelferie med Ruby

Giv dig selv en fantastisk opstart til cykelløbet La Marmotte; kør til starten i Alpe d’Huez fra Nice på 3 fantastiske cykeldage.

VIGTIGT 2021!
Løbsdatoen for 2021 er endnu ikke officielt meldt ud, og vi tager derfor forbehold for ændringer i forhold til datoer, indkvartering, fly osv.

 • 1 afrejse
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 12.098,- DKK
Startnummer og depotservice til verdens måske hårdeste éndagsløb

Køb startnummer og depotservice til et af Europas absolut vildeste éndagscykelløb og prøv kræfter med serpentinersving og stejle stigninger op til toppen af Alpe d’Huez!
Løbsdato: 4. juli 2021 (IKKE bekræftet).

 • 1 afrejse
 • 3-5 nætter
Fra 2.700,- DKK

Sværhedsgrad: 4-5

La Marmotte er en af vores mere krævende ture med stejle og udfordrende stigninger som Col du Glandon, Col du Galibier og sidst men ikke mindst Alpe d’Huez. Derfor kræver løbet en god fysisk kondition og udholdenhed. Udover de stejle stigninger er der passager med dårlige veje og grusveje. Derfor anbefaler vi kun turen for erfarne cykelryttere.

Vores ture

Vi kan være behjælpelige med både transport og ophold i forbindelse med La Marmotte. Gennem vores mange år med La Marmotte, har vi oplevet at der er forskellige præferencer for hvad der ønskes i denne forbindelse. Derfor har vi et bred vifte af transport og overnatningsmuligheder. Fælles for alle vores ture er at man som Ruby-deltager har adgang til Rubys egen depotservice som vil være at finde tre steder på ruten.

Ruby Fly

Her sørger vi får fly og transfer fra København til Geneve som er den nærmeste lufthavn til løbets start. Derudover sørger vi for hotel med ½-pension i 4 nætter i Alpe d’Huez.

Ruby Kør-selv

Til dig der foretrækker selv at tage bilen til Alpe d’Huez, hvor der venter dig 4 nætter på hotel med ½-pension.

Ruby Classic

Her sørger vi for den bedste opvarmning til den store dag i Alpe d’Huez. 
På denne tur starter vi i Nice om tirsdagen inden raceday og vil de næste tre dage kører fra Nice til Auron, fra Auron til Savines Le Lac og så ankommer vi til Alpe d’Huez om torsdagen så der stadig er rig mulighed for at restituere og gøre klar til den store dag.

Vi overnatter altid på hotel, i smukke omgivelser og lige ved landevejen så vi er klar til morgendagen på cyklen, indtil vi når Alpe d’Huez og bliver indlogeret i vores lejligheder, hvor der er mulighed for selv at lave mad, eller nyde nogle af de hyggelige spisesteder i byen.

Ruby Retro

Ligesom vores Classic tur, har vi et par opvarmningsdage inden den helt store cykeloplevelse på raceday om søndagen. På vores retro tur tager vi til Nice hvorfra vi de følgende dage vil køre gennem landskabet med holdt i byerne: Annot, Savines Le Lac og slutter opvarmningen af i Alpe d’Huez hvor det på det her tidspunkt vil summe af aktivitet for de mange spændte cykelryttere fra hele verden, der skal prøve kræfter med La Marmotte.

 

Den bedste tur med især nogle helt fantastiske guider fra Nice til Alpen. Skal jeg afsted igen, og det skal jeg sikkert, skal det være fra Nice igen med de samme guider. Så er det underordnet om der er RETRO eller Classic.” – Gæst på Ruby Retro turen

La Marmotte Profil

Rubys løbsservice 

Alle der køber startnummer gennem os får automatisk adgang til vores eksklusive depotservice for Ruby-gæster.

 

Super og helt uundværlig depotservice. Det er helt afgørende for at man kommer igennem strabadserne.” – Gæst på La Marmotte med bus

 

Guidede ture

Med i vores service er der guidede ture i området omkring Alpe d’Huez så man kan blive helt klar til den store dag. Turene er helt frivillige at deltage i og man behøver ikke tilmelde sig.

Informationsmøder

Informationsmøde om fredagen. Her vil vores guider give en række praktiske råd omkring løbet, de enkelte strækninger på løbet, påklædning klargøring af cyklen, pakning af depotposer mm..
Det er også her du har mulighed for at stille spørgsmål vedrørende løbet, så spørg for når du sidder i sadlen om søndagen kan gode råd være dyre.

Depotservice

Vi tager imod dit vindtøj og andet overskydende udstyr før starten i Bourg. Herefter har vi tre forskellige depoter som du frit kan benytte. De tre steder er:

 1. Col du Glandon – depotet vil være før toppen
 2. Col du Galibiers – depotet er 100 meter efter toppen er nået
 3. 3 km før Bourg – umiddelbart inden opstigning på Alpe d’Huez

Startnummer og startgrupper

Som certificeret tour Operateur får vi udleveret numre i serier i hhv. 1., 2. og 3. startgruppe. Tildelingen sker herefter bestillingstidspunkt, så hvis du har et særligt ønske om at starte blandt de første, er det vigtigt du er ude i god tid.

Dog skal det siges at hvis man har deltaget i løbet inden for de sidste to år eller at man har kørt en fantomtid på under 7 timer, vil vi søge om optagelse i startgruppe 1 for dig. Dette skal dog accepteres af arrangøren.

NB! Når du bestiller dit startnummer gennem Ruby, vil du ikke med det samme kunne se din tilmelding på arrangørens hjemmeside. Dette skyldes at vi får tildelt nummerserier og at navnerapporteringen først sker ca. 4 uger før løbet.

Bestilling

Ved bestilling er det vigtigt at der bliver oplyst det fulde navn, adresse, fødselsdato og år, mailadresse og telefonnummer for alle deltagere!

Hvis arrangørens pris på startnummer overstiger 10 € i forhold til det forrige års pris, vil denne forskel blive opkrævet når vi får den endelige pris fra arrangøren.

Startgrupper

Til La Marmotte er der 3 startgrupper som har forskellige starttidspunkter.

 • Startgruppe 1: Starter klokken 07.00 og er for deltagere med startnumre i intervallet fra 1-1999, hvoraf 1-400 er elitenumre
 • Startgruppe 2: Starter klokken 07.30 og er for deltagere med startnumre i intervallet fra 2000-3999
 • Startgruppe 3: Starter klokken 07.50 og er for deltagere med startnumre i intervallet fra 4000-

Vær opmærksom på at din personlige tidtagning først starter når du passerer startporten, selvom man starter i relativt store grupperinger vil der hurtigt komme spredning på feltet. Ruten vil være markeret med pile der er malet på vejen. Undervejs er der officielle depoter med et udvalg af mad, frugt og drikkevarer mm..

Løbet har en tidsgrænse hvilken man skal være indenfor. Det betyder at man skal have påbegyndt opstigningen af Alpe d’Huez klokken 18.15.

Det praktiske for deltagelse

Løbsarrangøren har nogle officielle krav som skal opfyldes før man kan deltage i løbet, så når du kan krydse alle nedenstående punkter af, så er du klar til at prøve kræfter med La Marmotte og de 21 serpentinersving før du kan krydse målstregen:

 • Som deltager skal man fysisk være i stand til at gennemføre løbet
 • Alle deltagere skal erklære at de er bekendt med reglerne for løbet samt de franske trafikregler
 • Alle deltagere til La Marmotte kører med cykelhjelm under hele løbet
 • Der skal være lys på cyklen eller køre med en velfungerende refleksjakke
 • Som deltager accepterer man de risici der er forbundet med at køre op trafikerede vej
 • Alle deltagere skal være fyldt 18 år. Der gives ikke dispensation

Helbredskrav

For deltagelse i løbet skal have en gyldig licens eller motionslicens fra Dansk Cycle Union eller Dansk Triathlon Forbund. Hvis ikke du har et af disse, er en helbredserklæring der ikke er ældre end et år fra løbsdato også tilstrækkeligt.

Cykeltransport

Når vi tager til La Marmotte er cykeltransporten selvfølgelig alfa og omega, og vi kan hjælpe med at sørge for at cyklerne kommer sikkert frem til Alpe d’Huez. Vi pakker forsigtigt alle cykler i kasser, og kører selv turen i vores ”anonyme” biler, så det ikke er tydeligt at se hvad vi fragter. Du kan læse mere om vores cykeltransport og meget mere om løbet på vores infoside om La Marmotte.