La Marmotte 2020 - "SPECIEL EDITION"

ET AF VERDENS HÅRDESTE ÉNDAGS-MOTIONSCYKELLØB

Kom med til et af Europas absolut vildeste cykelløb, og prøv kræfter med de 21 serpentinersving op til toppen af Alpe d’Huez!

Løbet er I 2020 udskudt til den 5. September 2020 pga. COVID-19, hvilket betyder at Ruby Rejser & Ruby Cycling, desværre i 2020 vil tilbyde et noget anderledes produkt end normalt.

Læs mere om La Marmotte 2021 her

La Marmotte

La Marmotte er en af de klassiske Franske cykelløb for de engagerede og entusiastiske cykelmotionister, som føler en trang til at udfordre de legendariske stigninger, som ses i de helt store cykelløb, hvor der på nogle af disse stigninger er skrevet cykelhistorier for store triumfer, men ligeledes har de ubarmhjertige stigninger været årsag til et utal af ryttere har ramt ”muren” på vejen mod toppen og triumf.

Løbets 174km synes måske ikke som den helt store styrkeprøve, men når man kombinerer det med de 5.000 højdemeter som er fordelt på tre store og ikoniske stigninger. Særligt de tre stigninger er dem der vil sætte sig i benene i dagene efter løbet. Men samtidig er de også en af de trækplastre som tiltrækker mange cykelinteresserede som skal prøve kræfter med de allerstørste udfordringer i cykelregi.

Hos Ruby Cycling er vi certificeret Tour Operateur for Grand Trophée, som er arrangør for blandt andet La Marmotte, samt en række andre store franske cykelløb. Hos Ruby tilbyder vi en pallette af ture til La Marmotte, hvor vi har forsøgt at inddække forskellige behov, så alle kan komme til La Marmotte på bedst mulig vis.

La Marmotte

Læs mere
View as Grid List

2 Items

per side
La Marmotte 2020 - "SPECIEL EDITION"

Bo på dette herlige hotel under din deltagelse i cykelløbet La Marmotte. Her hersker en hyggelig stemning, og der er masser af plads til afslapning efter nogle hårde cykelture. 

  • 1 afrejse
  • 3 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
    Kør selv
Fra 3.498,- DKK
La Marmotte 2020 - Special edition

Bo på det lækre, 4-stjernede Pic Blanc, og forkæl dig selv med lidt luksus og kvalitet efter nogle hårde ture i sadlen under din deltagelse i cykelløbet La Marmotte.

  • 1 afrejse
  • 3 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
    Kør selv
Fra 5.698,- DKK

Vores tur til La Marmotte i 2020

Pga. Covid-19 er løbet i 2020 blevet udskudt til den 5. september, hvorfor vi ikke i 2020 ikke kan tilbyde vores normale La Marmotte set-up.
Men da vi ved at nogle af jer stadig gerne vil ned og køre løbet efter mange mdr. træning, neotp op mod dette udfordrende cykelløb, har vi derfor valgt, at kunne tilbyde en helt simpel La Marmotte pakke, som hedder: 3 overnatninger med hotel med ½ pension, startnummer og kør-selv.

Dette betyder, at der vil IKKE være vores normale guidede ture, guider, informationsmøde og depotservice i 2020. 

Ruby Kør-selv uden guideservice

Vi har i 2020 kun mulighed for denne transportløsning - kør-selv uden guideservice.

La Marmotte Profil