Maratona dles Dolomites - Enel

MOTIONSCYKELLØB PÅ EGEN HÅND I ITALIEN

Har du mod på at udfordre dig selv på cyklen og samtidig opleve Italien fra en helt ny og smuk side? Så er Maratona dles Dolomites - Enel det helt rette motionscykelløb for dig.

Løbsdato: 4. juli 2021 (officielt)

Maratona dles Dolomites - Enel

På motionscykelløbet Maratona dles Dolomites - Enel bliver spændende og berygtede stigninger kombineret med billedskønne omgivelser. Med sine 138 kilometer og 4230 højdemeter i de italienske Dolomitter, tager ruten dig over syv smukke bjergpas og gennem helt fantastiske områder, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Maratona dles Dolomites - Enel kan måske ikke prale af at være blandt de længste løb, men det er helt sikkert et af de smukkeste. Og med frit valg mellem tre ruter, er der noget for alle niveauer. Hvad mere kan man ønske sig!

Maratona dles Dolomites - Enel er et motionscykelløb “på egen hånd”, og når du har købt startnummer, indkvartering og transport til cykelløbet hos Ruby Cycling, er du klar til at udfordre dig selv i de italienske Dolomitter.
Tildeling af pladser foregår efter rækkefølgen på ventelisten og tilmeldingstidspunkt, og er der medrejsende som ikke ønsker startnummer, får de en rabat.

I 2020 tilbyder vi igen fly fra Kastrup til Venedig, ellers kan du vælge at køre selv.

Sværhedsgrad 4-5:

Dette er en krævende til meget krævende tur, og deltagerne må derfor være erfarne cykelryttere, der besidder både en kondition og udholdenhed der er virkelig god. Turen byder på svære stigninger, og der kan forekomme dårlige veje, herunder også grusveje. Du skal være minimum 18 år for at deltage i løbet og du skal have en lægeerklæring. 

Læs mere
View as Grid List

7 Items

per side
B&B til Maratonaen

Disse familiedrevede lejligheder er placeret i centrum af byen La Villa, midt i Alta Badia, og tilbyder indkvartering i forbindelse med motionscykelløbet Maratona dles Dolomites - Enel.

 • 1 afrejse
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller kør selv
Fra 5.298,- DKK
Familiedrevet B&B/Apartments

I forbindelse motionscykelløbet Maratona dles Dolomites - Enel tilbydes der indkvartering på denne familiedrevede B&B/lejligheder, godt placeret i centrum af byen La Villa, midt i Alta Badia. 

 • 1 afrejse
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller kør selv
Fra 6.398,- DKK
Hyggelig familiedrevet morgenmadspensionat

På dette hyggelige Bed & Breakfast gør værterne deres bedste for, at du finder ro og harmoni under dit ophold. Det ligger samtidig i området med den absolut bedste panoraudsigt over landsbyen. 

 • 1 afrejse
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Familiedrevet morgenmadspension, ideelt til Maratona dles Dolomites - Enel

I forbindelse med motionscykelløbet Maratona dles Dolomites - Enel, kan du på Pension Villa Alba få et ophold fyldt med autentisk stemning, og hvor du med det samme vil føle dig hjemme,

 • 1 afrejse
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller kør selv
Fra 6.298,- DKK
Lækkert 3-stjernet hotel beliggende i La Villa

I forbindelse med motionscykelløbet Maratona dles Dolomites - Enel tilbyder vi dette hyggelige 3-stjernet hotel med wellnessområde, sauna og massage. 

 • 1 afrejse
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller kør selv
Fra 8.598,- DKK
Hyggelige rammer til Maratona dles Dolomites - Enel

Tag på et hyggeligt og autentisk ophold hos Pension Astro under cykelløbet Maratona dles Dolomites - Enel. 

 • 1 afrejse
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller kør selv
Fra 6.898,- DKK
Familiedrevet hotel i La Villa - Perfekt til Maratonaen

Er du på udkig efter et hyggeligt og autentisk hotel til dit ophold under cykelløbet Maratona dles Dolomites - Enel? Så er dette lille familiedrevede hotel lige noget for dig! 

 • 1 afrejse
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 6.698,- DKK

Oplev smukke byer på Maratona dles Dolomites - Enel

Dolomitterne er en blanding af blide bølgende sætere og stejle storslåede bjergrygge. De flotte kalkstensbjergrygge er næsten allesammen 3000 meter høje, og er med til at skabe enestående udsigter på cykelløbet. Der findes over 20 bjergtoppe på over 3000 meter, så mon ikke du er heldig at få øje på et par stykker. Du kan derudover glæde dig til solskin og skønt vejr på cykelløbet, da Dolomitterne er kendt for sine mange solskinstimer.

Uanset hvilken en af de tre cykelruter du vælger at tage, vil du opleve nogle af de fantastiske naturscenerier, som Dolomitterne har at byde på. Indånd den skønne friske luft, mens du sammen med de andre cykelglade ryttere nyder cykelløbet i fulde drag. Du kan derudover glæde dig til at cykle igennem rigtig mange smukke byer på alle tre ruter. 

Oplev eksempelvis smukke bjergbyer som San Cassiano, som er en charmerende lille perle, som ligger ca. 1500 meter over havets overflade. Byen ligger smukt placeret ved de to bjerge Lavarela og Conturines, som du kan nyde synet af, når du passerer byen på din cykelrute. 

Derudover vil du på din cykelrute cykle igennem hele syv smukke bjergpas - bl.a. Sellapasset, Gardenapasset og Falzarego passet.

VIGTIG! Nye regler vedr. tilmelding og registering

Fra 2019 skal du selv færdiggøre din registrering til løbet online, og en af betingelserne for at deltage i løbet er at alle deltagere skal aflevere en lægererklæring.
Ruby Cycling har ikke indflydelse på tildeling af startgruppe.  

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere om betingelserne for deltagelse, Maratona dles Dolomites - Enel's tre ruter, krav til lægeerklæring m.m. under vores praktiske informationer. 

Alternativer

Hvis Maratona dles Dolomites - Enel ikke er det rette motionscykelløb til dig, tilbyder vi også motionscykelløb til andre spændende destinationer.