Marmotte Pyrénées med Ruby
INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Måske den sejeste udfordring

Marmotte Pyrénées

Rigtig mange kender den traditionelle La Marmotte i de franske alper. Vi anbefaler dette tilsvarende motionsløb i de franske Pyrenæer.

0,00 kr
In stock
Travel Code
COL-038
Om turen

La Marmotte Pyrenees byder på ikke mindre end 5500 hm fordelt på kun 163 km. I 2017 havde vi debut som rejsearrangør på denne nye klassiker, og fra alle deltagere var der stor ros til den barske tur (også fra dem der ikke kom helt igennem.)

På La Marmotte Pyreneees skal en af de hårdeste Tour de France stigninger, Col de Tourmalet, køres fra begge side. Alene dét kan virke lidt skræmmende, men læg så lige Hourquette d'Ancizan, Col d'Aspin og til slut det legendariske Hautacam oven i, så har du en udfordring ud over det sædvanlige.

Løbet

Løbet  starter  med en  kort  rundtur  på 7 km i Luz Saint Sauveur, også direkte ind på Tourmalet (18,5 km 7,6%). 

Efter en fin nedkørsel til Sainte Marie de Campan, startes der straks på Hourquette d'Ancizan (17 km med 4,5%) der er en fin stigning med sine stejle momenter. Derefter er der nedkørsel til An­ cizan, hvorfra er der 5 km til der startes på col d'Aspin (12 km med 6,5%). Nedkørsel Sainte Marie de Campan, hvor Tourmalet skal bestiges fra den anden side (17 km med 7,5%), herefter  lang nedkørsel  på  36 km  til  målstigningen Hautacam (14 km med 8%).

Tag ikke fejl, her er der tale om en kæmpe udfordrin g, i 2017 var det perfekt cykelvejr, alligevel var det kun 1170 af de ca. 2000 deltagere der gennemførte løbet , så kom godt forberedt.

Indkvartering

Vi skal bo ved foden af Hautacam i den hyggelige by Argles Garzot, ca. 18 km fra startstregen i Luz Saint Sauveur.

Bestil rejse

Send rejseforespørgsel

Marmotte Pyrénées
Jeg accepterer Ruby Cyclings Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Cycling må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev

Gå til toppen af siden