INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Marmotte Pyrénées

En udfordring på cyklen i Pyrenæerne

Rigtig mange kender den traditionelle La Marmotte i de franske Alper, men nu kan du prøve kræfter med et tilsvarende løb, Marmotte Pyrénées.

Løbsdato: 25. august 2019.

In stock
Travel Code
COL-038
Det kan du glæde dig til

La Marmotte Pyrénées byder på ikke mindre end 5500 højdemeter fordelt på kun 163 km.
I 2017 havde vi debut som rejsearrangør på denne nye klassiker. Turen har for tidligere deltagere været en kæmpe succes, og den får stor ros (også fra dem, der ikke kom helt igennem).

På La Marmotte Pyrénées skal en af de hårdeste Tour de France stigninger, Col de Tourmalet, køres fra begge sider. Alene dét kan virke lidt skræmmende, men læg så lige Hourquette d'Ancizan, Col d'Aspin og til slut det legendariske Hautacam oveni, så har du en udfordring ud over det sædvanlige.

Information om løbet

Løbet starter med en kort rundtur på 7 km i Luz Saint Sauveur, og så direkte ind på Tourmalet (18,5 km 7,6%). 

Efter en fin nedkørsel til Sainte Marie de Campan, startes der straks på Hourquette d'Ancizan (17 km med 4,5%), der er en fin stigning med sine stejle momenter. Derefter er der nedkørsel til An­ cizan, hvorfra der er 5 km til der startes på col d'Aspin (12 km med 6,5%). Nedkørsel Sainte Marie de Campan, hvor Tourmalet skal bestiges fra den anden side (17 km med 7,5%), herefter  lang nedkørsel  på  36 km  til  målstigningen Hautacam (14 km med 8%).

Tag ikke fejl, her er der tale om en kæmpe udfordring, i 2017 var det perfekt cykelvejr, alligevel var det kun 1170 af de ca. 2000 deltagere der gennemførte løbet, så kom godt forberedt.

Sværhedsgrad 4-5

Dette er en krævende til meget krævende tur, og deltagerne må derfor være erfarne cykelryttere der besidder både en kondition og udholdenhed der er virkelig god. Turen byder på svære stigninger, og der kan forekomme dårlige veje, herunder også lidt grusveje.  

Indkvartering

Der er indkvartering ved foden af Hautacam i den hyggelige by Argles Garzot, ca. 18 km fra startstregen i Luz Saint Sauveur.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Marmotte Pyrénées
Jeg accepterer Ruby Cyclings Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Cycling må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen

  • Ophold med ½ pension i delt dobbeltværelse
  • Startnummer til løbet
  • Depotservice (3 Ruby Rejser depoter / 6 officielle depoter)
  • Guideservice

Gå til toppen af siden