VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Cykelløb

Tilmeld dig legendariske cykelløb med Ruby Cycling

Tag med Ruby Cycling til nogle af Europas allerstørste cykelløb som La Marmotte eller Maratona dles Dolomites. Hvis du drømmer om en kombination af højdemeter, fantastisk natur og udfordringer – så er Ruby Cyclings cykelløb det helt rigtige for din cykelrejse! 

Hos Ruby Cycling har vi flere års erfaring med cykelmotionsrejser og cykelløb i Europa, så vi er de helt rette til at sende dig afsted på en hårrejsende tur! 

Cykelløb i Frankrig 

I Frankrig finder du et af verdens hårdeste endags-motionscykelløb, nemlig La Marmotte. Dette franske cykelløb er for de mest passionerede cykelmotionister, som tør at udfordre sig selv og prøve kræfter med de legendariske stigninger, som er set i nogle af de største cykelløb.
For at imødekomme de forskellige behov, tilbyder vi hos Ruby Cycling en bred pallette af forskellige ture til La Marmotte. Du kan f.eks. få den mest fantastiske opstart til den helt store dag i Alpe d'Huez, der byder på 3 fremragende cykeldage med enten Ruby Classic eller Ruby Retro. Du kan også se frem til La Marmotte Pyrénées, hvor du får en udfordring ud over det sædvanlige. 

Cykelløb i Italien 

Hvis du har en drøm om at udfordre dig selv igennem hårde bjergstigninger, så er Italien et essentielt sted at få sat benene på prøve. Du kan med Ruby Cycling prøve kræfter med det italienske Granfondo Stelvio, der tager udgangspunkt i hjertet af de italienske Alper. Granfondo Stelvio tilbyder 3 forskellige distancer i den helt fantastiske natur og atmostfære, der sikrer at du finder den rette rute til dit næste cykelløb!  
Til et cykelløb i Italien er du garanteret et grundlag for en formidabel tur! Du kan opleve Italien fra en helt ny og smuk side med cykelløbet Maratona dles Dolomites - Enel. Dette cykelløb byder på spændende og berygtede stigninger kombineret med billedskønne omgivelser, der er optaget på UNESCO's verdensarvsliste.

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
Side
per side
B&B til Maratonaen

Disse familiedrevede lejligheder er placeret i centrum af byen La Villa, midt i Alta Badia, og tilbyder indkvartering i forbindelse med motionscykelløbet Maratona dles Dolomites - Enel.

  • Ingen dato sat
  • 4 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
    Kør selv
Klassisk cykelferie med Ruby

Giv dig selv en fantastisk opstart til cykelløbet La Marmotte: kør til starten i Alpe d’Huez fra Nice på 3 fantastiske cykeldage og oplev udfordrendepas undervejs.

  • Ingen dato sat
  • 6 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København

Andre muligheder for en aktiv ferie på cykel

Hvis det skulle ske, at cykelløb ikke er noget for dig, så tilbyder Ruby Rejser også andre former for cykelrejser som fx vores cykelferier. Her spiller din kondition eller udholdenhed ikke så stor en rolle, men derimod er det oplevelserne og omgivelserne der er i højsædet.