INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Flandern Rundt

VIP-motionsløb med Bo Hamburger

Tag med på en cykelrejse til Belgien med guidede træningsture, deltagelse i motionsløbet, besøg på Ridley cykelfabrik og VIP-adgang til de professionelles løb. Turen ledes af cykelrytter Bo Hamburger.

In stock
Travel Code
COL-044
Det kan du glæde dig til

Flanderen rundt er et af de såkaldte fem monumenter i cykelsporten – altså de fem største endagsklassikere. Du kan her prøve kræfter med den rute, som de professionelle ryttere kører dagen efter. Vi anbefaler dog ikke, at du kører den fulde distance, da de første næsten 100 km ikke byder på så spændende en rute. De sidste 170 km er derimod en oplevelse for sig, og her møder du alle de berømte ”hellinger”, som man kalder stigningerne i Flandern. Langt de fleste af stigningerne foregår på brosten, men enkelte er også uden. Deltager du i Flandern Rundt får du en flot cykeltrøje med, der er specialdesignet til dette event. Trøjerne laves i et begrænset oplag og kun til tilmeldte på turen. Trøjen er af World Tour kvalitet i mærket Champion System.

Dagsprogram

Dag 1. Onsdag:
Udrejse onsdag aften. Når vi lander, har vi transfer direkte til hotellet, hvor du kan finde dig til rette på værelset og nyde de smukke omgivelser i området.

Dag 2. Torsdag:
Efter morgenmaden har vi en kort cykeltur til et par af de mest klassiske steder på ruten. Efter en selvbetalt frokost tager vi til Ridley cykelfabrik, hvor vi ser hvordan den daglige produktion, arbejdsgang og nye tiltag fungerer. Vi får også kigget nærmere på produkterne, og som noget nyt er det ikoniske mærke Eddy Merkcx nu også en del af koncernen.

Dag 3. Fredag:
Vi starter dagen med en solid portion morgenmad, hvorefter vi begiver os ud på en mindre cykeltur i området. Vi sørger for at få testet alt grejet, og det er også i dag vi skal afhente startnummer og startpakke. Fredag aften er der briefing og anekdoter leveret af Bo Hamburger.

Dag 4. Lørdag og løbsdag:
Lørdag morgen starter med tidlig morgenmad fra kl. 05.15. Derefter er der bustransfer til startområdet. Deltagerne i motionsløbet sendes afsted i hold fra kl. 07.00. Lørdag aften spiser vi fællesmiddag og reflekterer over dagens udfordring – der er sikkert mange sjove og spændende historier.

Dag 5. Søndag og Flandern Rundt:
Søndag har vi fået de allerbedste pladser til ”Ronde van Vlaanderen” –  Flanderen Rundt. Efter morgenmaden kører transferbussen os til VIP-arrangement på ”Oude Kwaremont”, hvor de professionelle ryttere kommer forbi flere gange. Vi bliver kørt i bus til målområdet, og der er storskærme, mad og drikke hele dagen. Bo Hamburger, der har kørt løbet flere gange, vil bidrage med kommentarer til ruten og forløbet. Efter løbet er der transfer til lufthavnen og hjemrejse fra Bruxelles Lufthavn til København.

Indkvartering

Under opholdet bor vi på det 4-stjernede Tower Hotel i byen Aalst, der er beliggende ca 50 km fra målbyen Oudenaarde. I bor i delt dobbeltværelse med bad/toilet og inkluderet morgenmadsbuffet. Mod tillæg er der mulighed for enkeltværelse (begrænset antal). Under opholdet har vi samtdig et aflåst lokale til cyklerne. Der er gratis WiFi på hele hotellet.

Bestil

1 person. Enkeltværelse

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
1401-04-202005-04-20204 nætter13.598,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
1401-04-2020413.598,- DKKBESTIL

2 personer. Dobbeltværelse

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
1401-04-202005-04-20204 nætter11.598,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
1401-04-2020411.598,- DKKBESTIL
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen:

 • Flytransport København – Bruxelles tur/retur
 • Transfer mellem lufthavn og hotel tur/retur
 • Cykeltransport tur/retur
 • 4 overnatninger i delt dobbeltværelse på hotel
 • 4 x morgenmadsbuffet
 • Startnummer og -pakke til løbet
 • Aftensmad lørdag aften
 • VIP-pladser all inclusive til de professionelles løb
 • Unik cykeltrøje (kun til turens deltagere)
 • Aflåst rum på hotellet til cykelopbevaring
 • Rutinerede cykelguider
 • Guidede cykelture og briefing om løbet
 • Besøg på Ridleycykelfabrikken
 • Transfers jf. program

Ikke inkluderet:
 • Aftensmad ud over de nævnte måltider
 • Frokost
 • Drikkevarer
 • Afbestillingsforsikring (6% af rejsens pris)


Ønsker du selv at stå for din transport fra Danmark og til Belgien vil du kunne fratrække kr. -1500,- pr. person.

Yderligere prisinformation, rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bestillingsproceduren. Bestillingsproceduren kan også blot benyttes til at beregne prisen.

OBS !! Gennemføres ved minimum 12. personer


Guider:
Bo Hamburger og Thomas Liebmann

Transport:

Flyrejsen er med Bruxelle Airlines.

Udrejse: Onsdag 01. april: København – Bruxelles 18.15 - 19.45
Hjemrejse: Søndag 05. april: Bruxelles – København  21.05 - 22.35

Gå til toppen af siden