INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Mallorca Rundt og Mallorca 312

Mulighed for deltagelse i Spaniens svar på La Marmotte

Tag med på en smuk cykeludfordring på den spanske perle Mallorca, der byder på guidede cykeldage i fantastiske omgivelser. Det er muligt at afslutte cykelugen med det ikoniske cykelløb ”Mallorca 312”.

In stock
Travel Code
COL-050
Det kan du glæde dig til

Mallorca er den perfekte cykelø. Temperaturerne er lune, bakkerne stejle og udsigterne formidable, og så bliver cykelryttere og cykelturister højt værdsat. På øen er det eksempelvis blevet fastsat ved lov, at biler skal holde en afstand på 2 m til alle cykelryttere, når de overhaler, så der altid tages hensyn til de tohjulede.

På denne rejse vil du i løbet af 5-6 guidede cykeldage komme til at køre nogle af Mallorcas flotteste strækninger og mest ikoniske ruter, og med indkvartering på et perfekt beliggende hotel i Alcudia-området har vi altid let adgang til den bjergrige, vestlige del af Mallorca, hvor alle vores ruter foregår. Undervejs kommer vi også til at prøve kræfter med nogle passager og stigninger fra det berømte cykelløb ”Mallorca 312”. 

Vil du udfordre dig selv yderligere, er det muligt at kombinere din cykelferie med deltagelse i selve løbet Mallorca 312 dagen før din hjemrejse. Løbet er begrænset til 4000 deltagere, meget populært og derfor af samme årsag altid udsolgt. Vi har et begrænset antal startnumre til det ikoniske løb, og det er derfor med at sikre sig en plads hurtigst muligt. Startnummer til løbet kan tilkøbes under bestillingssiden. Vil du hellere nyde løbet fra sidelinjen kan du også gøre det. Uanset hvad du vælger vil denne cykeluge give dig smukke cykeloplevelser, du ikke har kendt magen til før.

Mallorca 312 - Spaniens svar på La Marmotte

Løbet har start og mål i Port d´Alcudia på den nordlige del af Mallorca, og selve ruten strækker sig langs den nordlige og den bjergrige, vestlige del af øen helt ned til Andratx. Skulle de 312 km bliver lidt for stor en muldfuld er det også muligt at deltage på distancerne 167 km og 225 km. Den endelige beslutning tager du først under selve løbet, hvor du simpelthen kan vælge den rute, du ønsker, mens du kører. På den lange rute køres der ca. 4500 højdemeter. Løbet har ry for at være rigtig godt organiseret med gode depoter og veje, der er lukkede for biler under løbet.

Løbet er meget populært og altid udsolgt - så hvis du ønsker at tilkøbe startnummer, skal du ikke vente for længe.

Indkvartering

På denne cykelferie indkvarteres du på det lækre, 4-stjernede Prinsotel la Dorada Hotel. Hotellet oser af flot design, komfort og hygge, og byder på alt det, du behøver for at have en god ferie. Stedet er rummeligt med flotte haver, svømmebassiner, fitnesscenter, wellnessafdeling, åbne pladser og kun 2-minutters gang til både fin sandstrand og skøn naturpark. Opholdet er inklusiv halvpension (morgenmad og aftensmad).

Sværhedsgrad 3-4

Med dagsetaper der skifter mellem cykling i kuperet terræn med få stejle stigninger og til svære stigninger og muligheden for dårligere veje, svinger sværhedsgraden for denne tur fra middel til krævende. Selve cykelløbet Mallorca 312 byder på en distance af enten 312, 225 eller 167 km ad gode, bilfrie veje. Deltagerne på turen må derfor være erfarne cykelryttere med en god kondition og udholdenhed. 

Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
1719-04-202026-04-20207 nætter12.798,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
1719-04-2020712.798,- DKKBESTIL

2 personer. Dobbeltværelse

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
1719-04-202026-04-20207 nætter10.998,- DKKBESTIL
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
1719-04-2020710.998,- DKKBESTIL
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen:

 • Flytransport København - Mallorca tur/retur
 • Transfer tur/retur
 • 7 nætter på 4-stjernede Prinsotel La Dorado
 • 7 x halvpension
 • Cykeltransport tur/retur
 • 5-6 cykeldage med ture ledet af vores rutinerede guider
 • Følgebil på de guidede cykeldage
 • Aflåst rum til cykelopbevaring
 • Turistskatter, flyskat, bidrag til rejsegarantifonden og lovpligtig bidrag til udvidet ansvarsforsikring
 • Mulighed for at deltage i “Mallorca 312” (tilkøb)

 

Ikke inkluderet i prisen:

 • Frokost
 • Drikkevarer
 • Afbestillingsforsikring (6% af rejsens pris)

 

Tillæg:

 • Startpakke* til ”Mallorca 312” (se prisen under "Bestil")

 

*Startpakke indeholder startnummer, cykeltrøje, drikkedunk, samt lovpligtig forsikring. Der er desuden ”finischer”-trøje til alle, der gennemfører. 

 

Gå til toppen af siden