INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

To ikoniske bjerge for cykelentutiaster

RUBY Mont Ventoux

Fra mytiske Mont Ventoux fra Tour de France, kører vi gennem de smukke landskaber vil aldrig skuffende Alpe d’Huez.

0,00 kr
In stock
Travel Code
COL-032
Ruby Mt. Ventoux

Mont Ventoux benyttes ofte som etapemål eller indlagt bjerg i Tour de France, Criterium du Dauphine og Paris – Nice. Der er tre veje til toppen fra Bédoin, Malaucene og Sault, hvor sydsiden fra Bédoin med sine 21,8 km er den hårdeste.

Malaucene siden føles lidt nemmere, fordi man her ofte kører i læ for vinden. Den er heller ikke så spektakulær som Bédoin, da det skaldede område opleves over en kortere distance. Opkørslen fra Sault er den længste og helt sin egen, turen indledes mellem smukke og duftende lavendelmarker men slutter med de samme 6 skaldede km. som fra Bédoin.

Rekorden på Mont Ventoux fra Bedoin er sat af Iban Mayo, der kørte op på imponerende 55 min. og 51 sek. under 2004-udgaven af Dauphine Libéré - så her er der virkelig en tid at måle sig op imod.

Efter en fantastisk oplevelse på Mont Ventoux, bruger vi de næste dage på at cykle til Alpe d’Huez. Det er en meget smuk og kuperet tur, der giver dig mulighed for at finde de rigtige bjergben inden La Marmotte.

Vi ankommer til Alpe d’Huez torsdag aften, så der er god tid til at restituere i, hvis du har valgt at deltage i La Marmotte.

Mont Ventoux er også kendt som det "Skaldede bjerg", fordi den øverste del er en kalkstens ørken og helt uden vegetation. Bjerget har oprindeligt fået sit navn fra ligurisk, hvor 'went' betød bjerg, men som senere er forvekslet med det franske 'venteux' der betyder vindblæst, nok fordi det ofte blæser kraftigt på toppen, især hvis mistralvinden viser sig fra sin aggressive side. 

Vi er i Provence 20 km nordøst for Carpentras i Vaucluse. På toppen der ligger i 1912 meters højde er der en fantastisk udsigt og bjerget kan ses på lang afstand, da det er det højeste bjerg i miles omkreds.

De planlagte dagsetaper inden La Marmotte er fra 60 til 150 km.

Turen gennemføres med fly, cyklerne bliver transporteret i bil fra Danmark til Nice og hjem fra Alpe d’Huez.

Bilen fungerer som følgebil undervejs og tager din bagage med fra Nice.På vores Ruby Cycling skala 1-5, hvor 5 er det hårdeste giver vi Ruby Mt. Ventoux en 4´er.

Dagsprogram

TIRSDAG
Udrejse med fly fra København mandag morgen/formiddag. Cykling fra Nice til Annot. Ca. 80 km, ca. 800 hm. Turen er en flot og overkommelig rute. Overnatning i Annot med middag og morgenmad.

ONSDAG
Info kommer

TORSDAG
Info om turen op til Alpe d´Huez kommer.
Forventet ankomst sidst på dagen til Alpe d’Huez, hvor vi indkvarteres i studier med 2 personer i hver studie. Opholdet er uden pension.

FREDAG
Mulighed for at deltage i vores guidet tur. 
Vi afholder informationsmøde sidst på eftermiddagen i Palais du Sport, Alpe d´Huez,  hvor du også vil få udleveret dine depotposer, du vil møde vores guider og vores chefguide vil fortælle og give gode tips omkring løbet.

LØRDAG
Hvile dag før Race Day

SØNDAG
Race Day

MANDAG
Hjemrejse dag

*** tages forbehold for ændringer

Cykeltransport

Læs mere om cykeltransport og tidsskema for opsamling af cykler.

Informationsmøde og Depotservice

Sidst på dagen fredag afholder vores guider informationsmøde i Palais Du Sport i Alpe d´Huez, hvor de giver en række praktiske råd i forbindelse med løbet, de enkelte strækninger på løbet, påklædning, klargøring af cyklen, pakning af depotposer etc. Under mødet udleveres de 4 depotposer, som er dine personlige poser i forbindelse med vores depotservice. Du har også mulighed for at stille spørgsmål – og ingen spørgsmål er for dumme at stille.

DEPOTSERVICE

 • Vores bil modtager dit vindtøj og andet overskydende udstyr før starten i Bourg
 • Servicevogn før toppen af  Col du Glandon, du kan lægge depot i vognen
 • Servicevogn på Col du Galibiers, (100 meter efter toppen), du kan lægge depot i vognen
 • Servicevogn 3 km før Bourg, depot og evt. aflevering af overskydende tøj, flasker mv. i dalen før opstigningen til Alpe d’Huez
Indkvartering

På turen fra Mont Ventoux vil du blive indkvarteret i delte dobbeltværelser på typiske turist hoteller med ½ pension. Når vi ankommer til Alpe d’Huez vil du blive indkvarteret i studielejlighed - OBS !! på Alpe d´Huez står du selv for din forplejning.

De 4 overnatninger i Alpe d’Huez er på Appartment les Bergers (lejlighedsbyggeri). 

Der er ophold i studier 23-25 m². I studierne er der to sovepladser i gang og to sovepladser i stuen – i stuen finder du også et lille køkken. 

Vi indkvarterer 2 personer i hver studie. Vi gør opmærksom på at lejlighederne er simple små skilejligheder.

Der er ikke pension inkluderet på Alpe d’Huez, men det er både muligt at lave mad i lejligheden og der er mange gode og hyggelige spisesteder i Alpe d’Huez. 

Der er ikke dobbeltsenge i studierne. Der kan godt bo 4 i studierne, såfremt I er 4 der rejser sammen.

Transport

Vi har endu ikke flytider og flynumre klar. Dette bliver opdateret så hurtig som vi har dette fra flyselskabet.

Diverse

Du vil modtage din endelige rejseinformation med specifikke tidspunkter, opsamlingssteder etc. samt din flybillet (E-ticket)  ca. 7-10 dage inden afrejsen.

Bestil rejse

Send rejseforespørgsel

RUBY Mont Ventoux
Jeg accepterer Ruby Cyclings Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Cycling må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen:

 • Ophold i delt dobbeltværelse
 • Cykeltransport
 • Fly transport t/r samt bustransfer
 • Halv pension på turen fra Mont Ventourx til Alpe d´Huez på Alpe d´Huez står du selv for bespisning
 • Kompetente guider


Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer
 • Forplejning under opholdet i Alpe d’Huez
 • Startgebyr til La Marmotte, se pris under tillæg

Bemærkninger
 • Hvis arrangørerne af La Marmotte hæver startgebyret med mere end 19 Euro i forhold til prisen i 2018, vil den del af stigningen, der overstiger 10 Euro blive opkrævet.
 • Der er forhøjet depositum på turene til Marmotte
 • Hvis du afmelder din rejse er dit depositum, inkl. startnummer mistet. Fra 61 dage før afrejse gælder vore almindelige afbestillingsbetingelser.

Tillæg
 • Startgebyr: kr. 1.450. Gebyret dækker startnummer samt servicedepoter under løbet. Skal bestilles hos Ruby Rejser ved bestilling af rejsen, husk at oplyse fødselsdato og år. Startgebyr skal betales samtidig med betaling af depositum
 • Enkelt værelsestillæg på Alpe d’Huez: kr. 1.200
 • Enkelt værelsestillæg dag 1 og 2, hotellerne fra Nice til Alpe D’Huez kun i meget begrænset omfang: kr. 800,- pr. pers.
Tillæg for luksusversionen af Ruby Mt. Ventoux
 • Bo på hotel med halvpension på Alpe d’Huez, kr. 2.300 

PRISER FOR 2019 VIL LIGGE KLAR SLUT SEPTEMBER/START NOVEMBER  
- du kan dog helt uforpligtende lave en forhåndsreservation 
 

Gå til toppen af siden