INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Giv dig selv en fantastisk start på cykelløbet La Marmotte

Ruby Retro

Giv dig selv en fantastisk opstart til cykelløbet La Marmotte; kør til starten i Alpe d’Huez fra Nice på 3 fantastiske cykeldage gennem flotte bjerglandskaber og mange udfordrende pas undervejs. 

0,00 kr
In stock
Travel Code
COL-008
Ruby Retro

RUBY RETRO som er vores “gamle” tur, bor du på små hyggelige “Retro” hoteller. Første dag er meget nem og så bliver turen mere udfordrende, men vi tager det roligt så alle kan være med.

På vores Ruby Cycling skala 1-5 , hvor 5 er meget hård er Ruby Retro en 3´er.

Turen gennemføres med fly, cyklerne bliver transporteret i bil fra Danmark til Nice og hjem fra Alpe d’Huez.

Bilen fungerer som følgebil undervejs og tager din bagage med fra Nice.

Dagsprogram

TIRSDAG
Udrejse med fly fra København mandag morgen/formiddag. Cykling fra Nice til Annot. Ca. 80 km, ca. 800 hm. Turen er en flot og overkommelig rute. Overnatning i Annot med middag og morgenmad.

ONSDAG
Dagens etape fra Annot til Savines Le Lac går blandet over Tour passet Col de La Cayolle til Barcelotte hvor frokosten nydes på det lokale torv. Overnatning i Savines Le Lac med middag og morgenmad. Dagens distance er ca. 130 km, 2.500 hm.

TORSDAG
Dagens etape på ca. 127 km. og 2.900 hm får fra Savines Le Lac over flere af tourens tidligere pas bla. Col de Manse og Col d´Aonon inden selve Alpe d’Huez “bestiges”. Forventet ankomst sidst på dagen til Alpe d’Huez, hvor vi indkvarteres i studier med 2 personer i hver studie. Opholdet er uden pension.

FREDAG
Mulighed for at deltage i vores guidet tur. 
Vi afholder informationsmøde sidst på eftermiddagen i Palais du Sport, Alpe d´Huez,  hvor du også vil få udleveret dine depotposer, du vil møde vores guider og vores chefguide vil fortælle og give gode tips omkring løbet.

LØRDAG
Hvile dag for Race Day

SØNDAG
RaceDay

MANDAG
Hjemrejse dag

*** tages forbehold for ændringer

Indkvartering

Indkvartering

Første nat tilbringes i Annot på hotel i værelser, nogle værelser til mere end 2 personer, det tilstræbes, men kan ikke garanteres at alle gæster får dobbeltværelser. Ophold med middag og morgenmad. Dette hotel er vores mest rustikke hotel.

Anden nat tilbringes i Savines Le Lac på hotel i dobbeltværelse. Hotellet har fantastisk udsigt, swimmingpool, Ophold med middag og morgenmad for deltagere på den letteste af vore ture, i Vallon i dobbeltværelse med middag og morgenmad for deltagere på den sværeste af vore ture.

Derefter har du 4 overnatninger i Alpe d’Huez på Appartment les Bergers (lejlighedsbyggeri). Der er ophold i studier 23-25 m². I studierne er der to sovepladser i gang og to sovepladser i stuen – i stuen finder du også et lille køkken. Vi indkvarterer 2 personer i hver studie. Vi gør opmærksom på at lejlighederne er simple små skilejligheder. Der er ikke pension inkluderet på Alpe d’Huez, men det er både muligt at lave mad i lejligheden og der er mange gode og hyggelige spisesteder i Alpe d’Huez. Der er ikke dobbeltsenge i studierne. Der kan godt bo 4 i studierne, såfremt I er 4 der rejser sammen.

Transport

Vi har endu ikke flytider og flynumre klar. Dette bliver opdateret så hurtig som vi har dette fra flyselskabet.

Cykeltransport

Læs mere om cykeltransport og tidsskema for opsamling af cykler ved at følge dette link til Cykeltransport

Informationsmøde og Depotservice

INFORMATIONSMØDE

Sidst på dagen fredag afholder vores guider informationsmøde i Palais Du Sport i Alpe d´Huez, hvor de giver en række praktiske råd i forbindelse med løbet, de enkelte strækninger på løbet, påklædning, klargøring af cyklen, pakning af depotposer etc. Under mødet udleveres de 4 depotposer, som er dine personlige poser i forbindelse med vores depotservice. Du har også mulighed for at stille spørgsmål – og ingen spørgsmål er for dumme at stille.

DEPOTSERVICE

 • Vores bil modtager dit vindtøj og andet overskydende udstyr før starten i Bourg
 • Servicevogn før toppen af  Col du Glandon, du kan lægge depot i vognen
 • Servicevogn på Col du Galibiers, (100 meter efter toppen), du kan lægge depot i vognen
 • Servicevogn 3 km før Bourg, depot og evt. aflevering af overskydende tøj, flasker mv. i dalen før opstigningen til Alpe d’Huez
Diverse

Du vil modtage din endelig rejse information med specifikket tidspunkter, opsamlingssteder etc. samt dit flybillet (E-ticket)  ca. 7-10 dage inden afrejsen..

Bestil rejse

Send rejseforespørgsel

Ruby Retro
Jeg accepterer Ruby Cyclings Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Cycling må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Praktiske informationer

Inkluderet i pris/person

 • Flyrejsen tur/retur  (mellemlanding kan forekomme)
 • Transfer fra Alpe D’Huez til lufthavn i bus
 • Ophold i to hoteller undervejs til Alpe d’Huez med halvpension.
 • Ophold ved 2 personer i studier i Alpe d’Huez i 4 nætter. Ekskl. pension. Hvis du rejser alene kommer du til at bo med anden deltager af samme køn.
 • Lokal opholdsskat
 • Cykeltransport
 • Ruby Rejsers service under løbet er inkluderet i køb af startnummer hos RubyRejser

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer
 • Forplejning under opholdet i Alpe d’Huez
 • Startgebyr til La Marmotte, se pris under tillæg
Bemærkninger
 • Hvis arrangørerne af La Marmotte hæver startgebyret med mere end 19 Euro i forhold til prisen i 2018, vil den del af stigningen, der overstiger 10 Euro blive opkrævet.
 • Der er forhøjet depositum på turene til Marmotte
 • Hvis du afmelder din rejse er dit depositum, inkl. startnummer mistet. Fra 61 dage før afrejse gælder vore almindelige afbestillingsbetingelser.
Tillæg
 • Startgebyr: kr. 1.450. Gebyret dækker startnummer samt servicedepoter under løbet. Skal bestilles hos Ruby Rejser ved bestilling af rejsen, husk at oplyse fødselsdato og år. Startgebyr skal betales samtidig med betaling af depositum
 • Enkelt værelsestillæg på Alpe d’Huez: kr. 1.200
 • Enkelt værelsestillæg dag 1 og 2, hotellerne fra Nice til Alpe D’Huez kun i meget begrænset omfang: kr. 800,- pr. pers.
Tillæg for luksusversionen af Ruby Retro
 • Bo på hotel med halvpension på Alpe d’Huez, kr. 2.300 

PRISER FOR 2019 VIL LIGGE KLAR SLUT SEPTEMBER/START NOVEMBER  
- du kan dog helt uforpligtende lave en forhåndsreservation 

Gå til toppen af siden