google-site-verification=_jaHswDG2cpjK3Wm148n_u49k-wDCa4OAU6qlzBcfj0
INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Cykelferie på Gran Canaria

Cykelferie på racer på Gran Canaria - Gruppetur

Tag cyklen med på en ferie på Gran Canaria, og oplev den oplagte destination til cykelferien uanset niveau. Kom op i de snogede bjergveje, og få hele udsigten med dig.

In stock
Travel Code
COL-073

Det kan du glæde dig til

Vinfavoritten over alle og en en af de mest populære rejsemål for cyklister grundet Gran Canarias skønne natur og bjergrige terræn. Med perfekte temperaturer og forhold er Gran Canaria en fantastisk destination for alle med lyst til at cykle - dette lige fra begyndere til de mere sportslige ryttere og erfarne professionelle.

Regeringen har igennem de seneste år lagt vægt på at genopbygge cykelveje, åbne nye tunneler og forbedre trafiksystemerne, og du vil derfor opleve, at det er en sand fornøjelse at cykle rundt på den skønne solrige ø. Nyd de mange soltimer, den gode mad og cykelture i dejligt selskab med udsigt til nogle af Gran Canarias smukkeste landskaber.

Dagsprogram

Vi mødes ved cyklerne efter morgenmaden hvor vi får en kort briefing, inden vi sætter os i sadlen og er klar til en dejlig dag på cyklerne. 

Vi spiser frokost unde på ruten, og hvis der er stemning for det, tager vi også et kaffestop undervejs. Selvfølgelig er vi afsted for at cykle og udfordre os selv, men vi er også afsted for at opleve, så vi tager vi os tid til at stoppe op ved enkelte udsigtspunkter, så vi kan opleve de smukke udsigter og andre seværdigheder, vi møder undervejs.

Vi er tilbage på hotellet om eftermiddagen hvor vi parkerer cyklerne og afslutter cykeldagen med en kold forfriskning i hotellets dejlige omgivelser.

Selvom der er program med cykling alle 6 dage, er man velkommen til at tage en eller flere hviledage i løbet af ugen. Det er naturligt at blive træt i benene, og der bliver ikke set skævt til nogen, hvis man tager en fridag eller en dag på egen hånd. Ugen byder på ruter på imellem 60 og 100 kilometer og er en god kombination af lange udfordrende stigninger og lettere ruter med korte og jævne stigninger.

Indkvartering

Du skal bo på det skønne 4-stjernede hotel Gloria Palace San Agustín.

Cykel og cykeludstyr

Medbring din egen cykel

Du kan også tage din egen cykel med til Gran Canaria. Dog er der et meget begrænset antal pladser på flyet, så først til mølle princippet gør sig gældende.

 • Prisen på at få en cykelkuffert med på flyet er inkl. transfer fra lufthavn til hotel (t/r). Cykeltransport skal bestilles sammen med rejsen.
 • En cykelkuffert på flyet må max veje 25 kgs.
 • Cyklerne må medbringes og opbevares på værelset om natten

Cykelleje

Vi samarbejder med en lokal cykeludlejer, som har et bredt udvalg af carbon cykler i mærkerne Cannondale og Specialized.

Se cykler, priser og ledighed HER. Du står selv for at bestille cykelleje, dette gøres direkte på udlejerens hjemmeside HER.

Vi anbefaler, at du bestiller din cykel så tidligt som muligt, da der er stor efterspørgsel på cyklerne på Gran Canaria.

 • Ved bestilling skal du bestille cyklen fra søndag morgen og indtil fredag kl. 17.00
 • Pick up place: Playa del Ingles

Vigtigt - Umiddelbart efter bestilling af cykel modtager du en mail fra udlejer (tjek evt. spamfilter) med et link du skal bekræfte indenfor 24 timer.

Cyklerne leveres søndag kl. 09:00 og afhentes igen fredag kl. 17:00

Du kan også tage din egen cykel med til Gran Canaria. Dog er der et meget begrænset antal pladser på flyet, så først til mølle princippet gør sig gældende.
Prisen på at få en cykelkuffert med på flyet er inkl. transfer fra lufthavn til hotel (t/r)
Cykeltransport skal bestilles sammen med rejsen. En cykelkuffert på flyet må max veje 25 kgs. Cyklerne må medbringes og opbevares på værelset om natten.

Vejr og klima

Gran Canaria – øen med det evige forår.

Det er ikke uden grund at millioner af turister fra hele verden hvert år valfarter til feriestedet Gran Canaria, der er den tredjestørste af de Kanariske Øer. Klimaet på vulkanøen er nemlig helt enestående året rundt med årstider, der ligner hinanden til forveksling. Går du efter at holde din ferie i en behagelig varme og med masser af solskin, så er Gran Canaria den oplagte destination.

Uanset om kalenderåret viser sommer eller vinter, så kan du til alle tider forvente høje temperaturer og lækre solskinsdage på Gran Canaria. Somrene på den populære ferieø er kendetegnet ved at være tørre og varme, mens vintrene er en lille smule køligere og med mulighed for lidt regn af og til. Gran Canaria og de øvrige Kanariske Øer bliver af mange kaldt øerne med det evige forår netop på grund af de forholdsvis små vejrmæssige udsving, der er året igennem.

 

Flytider

Der tages forbehold for ændringer i flyruter og -tider. 
De endelige flyruter og -tider sendes sammen med flybilletten ca. 7 dage før afrejse.


Forventede flytider 25.02.23 - 04.03.23:

Billund → Gran Canaria (LPA)   Kl. 08.15 - 13.10

Gran Canaria (LPA) → Billund   Kl. 13.25 - 20.10

Forventede flytider 25.02.23 - 04.03.23:

Aalborg → Gran Canaria (LPA)   Kl. 12.15 - 11.30

Gran Canaria (LPA) → Aalborg   Kl. 12.15 - 18.20


 

Kort over Gran Canaria

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Cykelferie på Gran Canaria
Jeg accepterer Ruby Cyclings Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Cycling må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Direkte fly fra Billund eller Aalborg t/r
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 1 stk bagage + 1 stk håndbagage
 • 7 nætter på hotel 4+ med gode cykelfaciliteter
 • 7 x morgen- og aftensmad på hotellet
 • 6 dage med guidede cykelture på to forskellige niveauer
 • Dansk cykelguide
 • Ved leje af cykel igennem os, bliver den leveret og afhentet på hotellet.
 • 20 kgs bagage + 5 kg håndbagage

Mulige tilkøb:

 • Enkeltværelse (dobbeltværelse med terrasse/balkon til enebrug)
 • Leje af cykel igennem partner - inklusiv forsikring og levering + afhentning
 • Cykeltransport på flyet inkl. lufthavnstransfer

Deleværelse:
Ved bestilling af deleværelse bliver du sat sammen med en anden rejsedeltager af samme køn. Hvis du på forhånd har aftalt deleværelse med en anden, skal du i din bestilling angive navnet på vedkommende i bemærkningsfeltet. Hvis antallet af personer til deleværelse ikke går op, forbeholder vi os retten til at opkræve enkeltværelsestillæg. Det vil ske senest 30 dage før afrejse.

Gå til toppen af siden