INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Fynske perler

Motionscykelferie i Danmark

Cykelferien i det kære Danmark går igennem det fynske landskab med en rutineret cykelguide. Her bliver du mødt af eventyrlig natur, og nogle af Fyns højdepunkter. Du har base i Faaborg.

In stock
Travel Code
COL-064

Det kan du glæde dig til

Sydfyn er en meget populær cykeldestination. Uanset om du elsker at cykle til smukke strande, over betagende bakker med fantastiske udsigter eller gennem charmerende landsbyer med hyggelige caféer, er Sydfyn noget for dig. Man føler sig hensat til et eventyr af H.C Andersen, når man passerer gennem små idylliske byer på Sydfyn.

Med udgangspunkt i hyggelige Faaborg, besøger vi, over 5 cykeldage, nogle af de smukkeste steder på Sydfyn. Turen bringer os omkring Ringe, til Nyborg - videre til Svendborg, Thurø, Taasinge, og til Ærø i de sydfynske øhav. Vi skal naturligvis også prøve kræfter med de Sydfynske Alper, nemlig Svanneke Bakker.

De daglige ture er fra 72 – 110 km – med rutineret cykelguide.

Kort over rejsen

Cykelrute Fyn

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 23: Startdato 08.06.2022 varighed 4 nætter

Fra 4.398,- DKK

Uge 33: Startdato 17.08.2022 varighed 4 nætter

Fra 4.398,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • 4 nætter på lækkert hotel i Faaborg

  • Halvpension

  • 5 cykeldage med i alt 475 km

  • Aflåst rum til opbevaring af cykler

  • Dejlige oplevelser i de sydfynske

Prisen inkluderer ikke:

  • Drikkevarer
  • Frokost
  • Evt. forsikringer
  • Evt. meromkostninger ved afhentning på ruten

Minimumstilslutning:
Deltagerantal er minimum 12 personer, der alle skal være tilmeldt senest 30 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser.
  

Deleværelser:
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

Gå til toppen af siden

Loading...