INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Motionscykling på Skønhedens Ø

Korsika fra syd til nord

Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse og begejstring, som TV2 kommentatorerne, Jørgen Leth og Rolf Sørensen delte med alle seerne.

0,00 kr
In stock
Travel Code
COL-005
Korsika fra syd til nord

Turen viser dig noget af det flotteste, som Korsika kan byde på. Har du tidligere kørt turen “Korsika på kryds og tværs”, vil du opleve udsynene på den nye tur som de udsyn, du vendte ryggen til da du sidst kørte på Korsika.
Skal du køre motionscykling på Korsika, er det her en af vores favoritter.

Indkvartering

Du bor hele ugen med halvpension. Ophold på mindre hoteller med værelser eller studier, på dobbeltværelser.

Er du alene eller er I et ulige antal, vil I blive tildelt et værelse delt med en anden rejsende, af samme køn.

Teknisk information

For at deltage på en af turene anbefales det:

 • at man er i god fysisk form
 • at din racercykel er i tip-top orden og monteret med 34-50 samt 12-27 gearing

Cykelhjelm er obligatorisk på turen.

Bagagevægt på flyet til Korsika

Der må medbringes på flyet:
20 kg. indskrevet bagage samt 5 kg. håndbagage (50 x 40 x 25 cm.).

Turen gennemføres ved min. 18 deltagere.

Cykeltransport

Hvis I er en gruppe, kan der laves andre aftaler med os om andre opsamlingssteder. I øvrigt vil vi så vidt mulig følge denne opsamlingsplan:

(Der tages forbehold for ændringer)

Onsdag aften:
20.00 opsamling Ballerup Super Arena (Nordenden)

Torsdag morgen:
06.30 Slagelse, trafikcenter
08.00 Odense, p-plads v. rundkørsel Ørbækvej/Østre Ringvej
09.00 Kolding Storcenter
10.00 Padborg, OK trucktank.

Hjemkomst af cykler vil være i løbet af enten søndag eller mandagen alt efter hvornår vores chauffører kan nå hjem til. Afhentning aftales inden hjemrejse på Korsika.

NB: Du skal afmontere pedalerne samt forhjul på din cykel. Hvis du har en hjulpose er det en god ide at medbringe denne.  Vi pakker din cykel med tæpper og pap og gør selvfølgelig alt for at de ikke tager skade. Husk at sætte skilt på din cykel og forhjul med navn og telefonnummer:
Bemærk venligst: din cykel er forsikret mod biluheld og alvorlige skader. Sørg alligevel for at have en forsikring, der dækker skader under transporten og cykel i udlandet.

Dagsprogram

LØRDAG, REJSEDAG

Afgang fra Billund kl. 14:50 & fra Kastrup kl. 16.20 med RC7034  (der tages forbehold for ændringer i tidspunkt) – forventet ankomst til Bastia kl. 18.50. Bustransfer til Zonza, hvor du bliver indkvarteret, og hvor du vil møde din cykel.

SØNDAG – 1. ETAPE
Turens første cykeletape på 90 km med start og mål i den smukke og hyggelige bjergby Zonza. På turen runder vi den meget Korsikanske by Sartene, hvor du vil opleve en helt utrolig atmosfære af “gammel tid”. Turen kan evt. kortes lidt af hvis dette ønskes.

MANDAG – 2. ETAPE
Denne etape er på 113 km og 1.995 højdemeter starter flot ud med en utrolig smuk tur op over Col de Bavella i 1.218 højdemeter for derefter at få en flot og spændende nedkørsel til østkysten, som følges lidt op og ned af små og spændende bjergveje inden opstigningen af ruten fra det store forårscykelløb Criterium International prøves af. Det er en opkørsel på over 10 km., der bugter sig op over bjergsiden, for derefter at fortsætte igennem skove og langs søer inden man igen er tilbage til byen Zonza, hvor de “måske” serverer en lækker vildsvine lasagne (egen regning).

TIRSDAG – 3. ETAPE
Denne etape er ugens længste på 124 km. med flest højdemeter på i alt 2.225 højdemeter, men de er fordelt på en meget smuk og “overkommelig” måde op over det grønne pas midt på øen Col de Verde og derefter over et af Korsikas smukkeste pas Col de Sobra på 1.314 højdemeter inden vi slutter i den smukke gamle universitets by Corte med sine gamle, fascinerende bygninger og hyggelige stemning.

ONSDAG  – 4. ETAPE
Denne etapes 90 km bringer os op igennem en 12 km. helt ubeskrivelig smuk og spændende slugt, igennem flotte skovstrækninger og over ugens højeste pas, Col de Vergio på 1.477 højdemeter. Til sidst, en flot og meget spændende 36 km lang nedkørsel til den smukke lille havneby Porto, der bare skal opleves. Mulighed for at gøre turen lidt længere, hvis man ønsker dette.

TORSDAG – 5. ETAPE
Dagens ca. 100 km bringer os op over det 1.272 højdemeter pas Col de Sevi inden vi kører ned til kystbyen Sagone, hvor vi rammer 3. etape af Tour de France 2013 og følger kysten og det blå Middelhav tilbage til Porto. Bare vent til du ser de helt utrolige bjergformationer undevejs, de kan ikke forklares, de skal opleves.

Her er der mulighed for i stedet at vælge en strandtur på “kun” 1.200 højdemeter og 55 km. En flot og spændende tur, hvis man denne dag ønsker at køre lidt kortere.

FREDAG – 6. ETAPE
Fredagens 105 km er den sidste halvdel af Tour de France 3. etape og igen er det svært at forklare, hvor smukt det er med flotte Middelhavsudsigter, grønne frodige bjerge og kolde rislende kilder. I dag besøger vi en af Korsikas hyggelige bjergbyer til en lille kaffe pause på en lokal café. Vi slutter af ved Algajola og turens sidste hotel, som ligger næsten nede ved stranden, hvor vi kan nyde en kølig… dukkert.

LØRDAG, HJEMREJSE
Dette er en ren badedag ved stranden, inden vi kører med bus til lufthavnen og flyver hjem til Danmark. Fly afgang kl. 19:35 med RC7035. Forventet ankomst til Kastrup kl. 21:55 & Billund kl. 23:25.

Kort sagt: Korsika er flottere end man tror og kan ikke forklares – den SKAL opleves.

Bestil rejse

Send rejseforespørgsel

Korsika fra syd til nord
Jeg accepterer Ruby Cyclings Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Cycling må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen

 • Direkte fly fra Kastrup til Bastia t/r
 • 7 nætters ophold på skiftende hoteller med halvpension
 • Transport af din cykel fra Danmark til Korsika
 • Turledere på turen
 • Bagagetransport fra hotel til hotel

Ikke inkluderet

 • Drikkevarer
 • Frokoster
 • Evt. forsikringer
 • Evt. meromkostninger ved afhentning på ruten
 • Fly fra Billund via København (tillæg kr. 400,- pr. pers.)

Tillæg

 • Enkeltværelse, kr. 1.700

  Gennemføres ved min. 18 deltagere..

Gå til toppen af siden