INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Korsika fra syd til nord

Oplevelsesrig motionscykling på Korsika

Tag på cykelferie til Korsika, og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø.

In stock
Travel Code
COL-005
Det kan du glæde dig til

På din cykelferie til Korsika kan du opleve Middelhavets absolut smukkeste ø, som rummer en fantastisk natur, hyggelige bjergbyer, dejlige sandstrande, velsmagende middelhavsmad og meget mere. 
Koriska er en eventyrlig ø, hvor man altid opdager nye steder.
Vi har i mere end 30 år lavet rejser til Kosika og har en bred vifte af erfaring med Korsika. Men det specielle ved Korsika er netop, at vi hver gang opdager nye steder - strande vi aldrig havde hørt om, kløfter vi aldrig nåede, byer vi aldrig fandt, floder vi ikke troede fandtes. 

Har du tidligere kørt turen "Korsika på kryds og tværs", vil du få en ny og spændende oplevelse ved, at tage med på, alles favorit cykelferie til Korsika. 

Dagsprogram

Lørdag, afrejse
Afgang fra  Kastrup lørdag morgen. Det forventes at ankomme til Bastia til middag. Her vil der være transfer til Zonza, hvorefter du vil blive indkvartret, og hvor du vil få udleveret din cykel. 

Søndag, 1. etape
Turens første cykeletape på 90 km med start og mål, i den smukke og hyggelige bjergby Zonza. På turen runder vi den meget Korsikanske by Sartene, hvor du vil opleve en helt utrolig atmosfære af “gammel tid”. Turen kan evt. kortes lidt af hvis dette ønskes.

Mandag, 2. etape
Denne etape er på 113 km og 1.995 højdemeter og starter flot ud med en utrolig smuk tur op over Col de Bavella i 1.218 højdemeter Derefter følger en flot og spændende nedkørsel til østkysten, som følges op og ned, af små og spændende bjergveje, inden opstigningen af ruten fra det store forårscykelløb Criterium International prøves af. Det er en opkørsel på over 10 km., der bugter sig op over bjergsiden, for derefter at fortsætte igennem skove og langs søer inden man igen er tilbage til byen Zonza, hvor de “måske” serverer en lækker vildsvine lasagne (egen regning).

Tirsdag, 3. etape
Denne etape er ugens længste på 124 km. med flest højdemeter på i alt 2.225 højdemeter, men de er fordelt på en meget smuk og “overkommelig” måde op over det grønne pas midt på øen Col de Verde. Derefter fortsætter turen over et af Korsikas smukkeste pas Col de Sobra på 1.314 højdemeter, inden vi slutter i den smukke gamle universitets by Corte med sine gamle, fascinerende bygninger og hyggelige stemning.

Onsdag, 4. etape
Denne etapes 90 km bringer os op igennem en 12 km. helt ubeskrivelig smuk og spændende slugt, igennem flotte skovstrækninger og over ugens højeste pas, Col de Vergio på 1.477 højdemeter. Til sidst, en flot og meget spændende 36 km lang nedkørsel til den smukke lille havneby Porto, der bare skal opleves. Der vil være mulighed for at gøre turen lidt længere, hvis man ønsker dette.

Torsdag, 5. etape
Dagens ca. 100 km bringer os op over det 1.272 højdemeter pas Col de Sevi, inden vi kører ned til kystbyen Sagone, hvor vi rammer 3. etape af Tour de France 2013, og følger kysten og det blå Middelhav tilbage til Porto. Bare vent til du ser de helt utrolige bjergformationer undevejs, de kan ikke beskrives, de skal opleves.
Her er der mulighed for i stedet at vælge en strandtur på “kun” 1.200 højdemeter og 55 km. En flot og spændende tur, hvis man denne dag ønsker at køre lidt kortere.

Fredag, 6. etape
Fredagens 105 km er den sidste halvdel af Tour de France 3. etape og igen er det svært at beskrive, hvor smukt det er med flotte Middelhavsudsigter, grønne frodige bjerge og kolde rislende kilder. I dag besøger vi en af Korsikas hyggelige bjergbyer, til en lille kaffe pause på en lokal café. Vi slutter af ved Algajola og turens sidste hotel, som ligger tæt ved stranden, hvor vi kan nyde en kølig… dukkert.

Lørdag, hjemrejse
Dette er en ren badedag ved stranden, inden vi kører med bus til lufthavnen og flyver hjem til Danmark.  

Kort sagt: Korsika er flottere end man tror og kan ikke beskrives – den SKAL opleves.

Indkvartering

Indkvartering vil ske på mindre hoteller med værelser eller studier, på dobbeltværelser. Dit ophold er med halvpension hele ugen.

Er du alene eller er I et ulige antal, vil I blive tildelt et værelse, som skal deles med en anden rejsende af samme køn,

Sværhedsgrad 2-4

Med flere muligheder undervejs for både at forkorte og forlænge dagsetaperne alt efter ønske, svinger sværhedsgraden fra let-middel med ruter ad gode veje i kuperet terræn til krævende ruter ad veje af blandet kvalitet og hvor lidt grusveje kan forekomme. Deltagere der vælger at forlænge dagsetaperne må have en god og udholdende kondition.  

Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 38: Startdato 12.09.2020 varighed 7 nætter

Fra 11.998,- DKK
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen:

  • Direkte fly fra Kastrup til Bastia t/r
  • 7 nætters ophold på skiftende hoteller med halvpension
  • Cykeltransport t/r
  • Turledere på turen
  • Bagagetransport fra hotel til hotel

Ikke inkluderet:

  • Drikkevarer
  • Frokost
  • Evt. forsikringer
  • Evt. meromkostninger ved afhentning på ruten

Transport:

Vi flyver med Norwegian fra København.

Flytider tilgår senere. 

Følgende bagage må medbringes: 23 kg. indskrevet bagage samt 8 kg. håndbagage (50x40x25 cm.)

Minimumstilslutning

Deltagerantal er minimum 18 personer, der alle skal være tilmeldt senest 60 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser.


Deleværelser

Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

Gå til toppen af siden