INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Korsika Nordøen Rundt

Motionscykelferie på Korsika

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. 

In stock
Travel Code
COL-036
Det kan du glæde dig til

Du har nu mulighed for at opleve Nordøen af Korsika på den absolut bedste måde, nemlig på din racercykel. Korsikas nordlige halvdel byder på de smukkeste bugter med utrolige strande og skøn natur samt unikke veje gennem et fantastisk bjerglandskab. Er du bekendt med cykling i Alperne, eller ønsker du at stifte bekendtskab med en anderledes og storslået cykeloplevelse, så er denne tur det perfekte valg for dig. 

Særligt godt ved denne tur er også, at der trods en kategorisering som "motionsferie" stadig er plads til afslapning. Såfremt du trænger til en pause, kan du eksempelvis tage en dag på stranden og mødes med de andre deltagere til aften, når de er tilbage fra dagens tur. Væsentligt for turen er også, at alle etaperne kan gøres kortere og lettere efter behov og niveau.

Vi har i Ruby Rejser arrangeret ture til Korsika siden 1983. Vi har stor ekspertise i forskellige typer af rejser til denne smukke ø, og vi mener, at turen til nordøen viser noget af det absolut flotteste, som Korsika har at byde på.  

Sværhedsgrad 3-4

En rejse med en middel til krævende sværhedsgrad gennem kuperet terræn og ad veje, der indimellem er af blandet kvalitet. Lidt grusveje kan forekomme. Deltagerne skal have en god kondition. 

Dagsprogram

Lørdag, ankomst og 1. etape
Afgang fra Kastrup om morgenen med forventet ankomst til Bastia midt på formiddagen.
Vi cykler fra Bastia direkte til vores hotel i Corté (omklædning i lufthavnen).
For hold 1 (de hurtigere) kunne turen være: Dagens 107 km starter over Col de Bigornos 886 højdemeter, via smalle bjergveje, små charmerende bjergbyer og med en fantastisk udsigt over dalen til Ponte Leccia. Derefter klatrer vi op over Col Sant Antones 997 højdemeter, inden vi slutter i Korsikas gamle universitetsby Corté. I Corté kan vi nyde stemningen med caféer og typiske gamle korsikanske gader og bygninger.
Hold 2 og 3 kan tage en lidt kortere tur.

Søndag, 2. etape
Dagens 105 km går op over en af de flotteste stigninger på Korsika, “Col de Zorba”, med 1315 højdemeter og udsigt mod bl.a. Korsikas højeste bjerg, Monte Cinto, med sine 2706 højdemeter.
Herefter følger en fantastisk flot nedkørsel igennem spændende slugter inden frokosten, som vi indtager ved en flod med mulighed for en dukkert. Til sidst går turen tilbage gennem små og hyggelige bjergbyer til Corté.

Mandag, 3. etape
Denne etape er 106 km og bringer os op igennem en 12 km helt ubeskrivelig smuk og spændende slugt, igennem flotte skovstrækninger og over ugens højeste pas, Col de Vergio, på 1477 højdemeter.
Til sidst har vi en flot og meget spændende 36 km lang nedkørsel til den smukke lille havneby Porto, der bare skal opleves.

Tirdag, 4. etape
Dagens ca. 100 km lange etape bringer os op over det 1272 meter høje pas Col de Sevi, inden vi kører ned til kystbyen Sagone, hvor vi rammer 3. etape af Tour de France 2013 og følger kysten og det blå Middelhav tilbage til Porto. Bjergformationerne, som du møder undervejs, er helt utrolige og skal ses med egne øjne. Der er også mulighed for en fridag og/eller en kortere strandtur på “kun” 1200 højdemeter og 55 km. En flot og spændende tur, hvis du ønsker at køre lidt kortere denne dag.

Onsdag, 5. etape
Torsdagens 105 km er den sidste halvdel af Tour de France's 3. etape, og igen er det svært at beskrive, hvor smukt det er med flotte middelhavsudsigter, grønne frodige bjerge og kolde rislende kilder.
I dag besøger vi en af Korsikas hyggelige bjergbyer til en lille kaffepause på en lokal café. Vi slutter i Balagneområdet, tæt ved vandet, hvor vi kan nyde en kølig dukkert.

Torsdag og fredag, 6 og 7. etape
På turens sidste dage bevæger vi os ind i Balagneområdets bagland bl.a. ved at “klatre” på cykel op igennem den smukke lille bjergby Spelancato og det krævende og spændende pas Bocca di Battaglia på 1098 højdemeter. Balagneområdet byder på mange flotte toppe og udsigter, som vi besejrer på disse to dage, med varieret sværhedsgrad. Der er også mulighed for afslapning ved stranden på Balagnekysten.

Lørdag, 8. Hjemrejse "etape"
Afgang fra Kastrup om morgenen med forventet hjemkomst til København om formiddagen.

Kort

Her ser du et kort over øen Korsika, hvor du lander på den nordøstlige side i Bastia Lufthavn.

Indkvartering

Dag 1-3: Hotel de la Paix, Corté

Dag 3-5: Hotel Cala di Sole, Porto

Dag 5-8: Hotel Splendid, Ile Rousse

Under hele opholdet vil du bo med halvpension på mindre hoteller i dobbeltværelser. Hvis I er et ulige antal, eller hvis du deltager alene, kan det forekomme, at du deler værelse med en anden deltager af samme køn.

Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Korsika Nordøen Rundt
Jeg accepterer Ruby Cyclings Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Cycling må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen:

 • Flytransport tur/retur
 • Bagagetransfer fra lufthavnen til første hotel
 • 7 nætters ophold på nævnte hoteller
 • 7 x halvpension (morgen- og aftensmad)
 • Cykeltransport fra Danmark tur/retur
 • Rutinerede cykelguider
 • Dagligt guidede cykelruter på 2-3 niveauer
 • Transport af bagage mellem hoteller
 • Transfer fra hotel til lufthavn på hjemrejse.

Ikke inkluderet:

 • Drikkevarer
 • Frokost
 • Andre ydelser, som ikke er nævnt under ”inkluderet i prisen”.


Transport

Vi flyver med Norwegian.

Udrejse Kastrup - Bastia Kl. 07.55 - 10.10
Hjemrejse Bastia - Kastrup Kl. 10.55 - 13.10

I prisen er inkluderet 2 x 20 kg indskrevet bagage samt 10 kg håndbagage (55 x 40 x 20 cm).

Der er max plads til 30 deltagere.

Turen gennemføres ved minimum 18 deltagere.

Der er et begrænset antal enkeltværelser.

Gå til toppen af siden