INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Korsika Nordøen Rundt

Motionscykelferie på Korsika

Tag med på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø, hvor du med en rutineret cykelguide i front vil opleve bjergrige landskaber, formidable kyststrækninger og stejle stigninger. 

In stock
Travel Code
COL-036

Det kan du glæde dig til

Du har nu mulighed for at opleve Nordøen af Korsika på den absolut bedste måde, nemlig på din racercykel. Korsikas nordlige halvdel byder på de smukkeste bugter med utrolige strande og skøn natur, samt unikke veje gennem et fantastisk bjerglandskab. Er du bekendt med cykling i Alperne, eller ønsker du at stifte bekendtskab med en anderledes og storslået cykeloplevelse, så er denne tur det perfekte valg for dig. 

I løbet af en uge vil du, sammen med cykelgruppen og de rutinerede guider, cykle ad spændende ruter og stejle stigninger, så cykelformen kan optimeres. Særligt godt ved denne tur er også, at der trods en kategorisering som "motionsferie" stadig er plads til afslapning. Såfremt du trænger til en pause, kan du eksempelvis tage en dag på stranden og mødes med de andre deltagere til aften, når de er tilbage fra dagens tur. Væsentligt for turen er også, at alle etaperne kan gøres kortere og lettere efter behov og niveau.

Ruby Rejser har arrangeret ture til Korsika siden 1983. Vi har stor ekspertise i forskellige typer af rejser til den smukke ø, og vi mener, at turen til nordøen viser noget af det absolut flotteste, som Korsika har at byde på.  

Kort

*Vi gør opmærksom på, at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

Dag 1. Ankomst
Afgang fra Danmark med ankomst til Bastia.
I lufthavnen vil der holde en transferbus, som kører dig til hotellet, der er beliggende tæt ved lufthavnen. Her venter cyklerne.

Dag 2. Vi kører mod Corté
120 km og ca. 2400 højdemeter mod den flotte gamle by Corté. Program følger for dag 2.

Dag 3. Op i højderne på Col de Zorba
Dagens 105 km går op over en af de flotteste stigninger på Korsika - nemlig “Col de Zorba”, der med sine 1315 højdemeter giver en fantastisk udsigt mod bl.a. Korsikas højeste bjerg, Monte Cinto (2706 højdemeter). Herefter følger en fantastisk flot nedkørsel igennem spændende slugter, inden frokosten indtages ved en flod med mulighed for en dukkert. Til sidst går turen tilbage gennem små og hyggelige bjergbyer til Corté.

Dag 4. Col de Vergio og Porto
Denne etape er 106 km og bringer os op igennem en 12 km helt ubeskrivelig smuk og spændende slugt, igennem flotte skovstrækninger og over ugens højeste pas, Col de Vergio, på 1477 højdemeter.
Til sidst har vi en flot og meget spændende 36 km lang nedkørsel til den smukke lille havneby Porto, der bare skal opleves.

Dag 5. Col de Sevi og Sagone
Dagens ca. 100 km lange etape bringer os op over det 1272 meter høje pas Col de Sevi, inden vi kører ned til kystbyen Sagone, hvor vi rammer 3. etape af Tour de France 2013. Herfra følger vi kysten og det blå Middelhav tilbage til Porto. Bjergformationerne, som du møder undervejs, er helt utrolige og skal ses med egne øjne. Der er også mulighed for en fridag og/eller en kortere strandtur på “kun” 1200 højdemeter og 55 km. En flot og spændende tur, hvis du ønsker at køre lidt kortere denne dag.

Dag 6. I sporene af Tour de France
I dag kører vi 105 km, der er den sidste halvdel af Tour de France's 3. etape, og igen er det svært at beskrive, hvor smukt det er med flotte middelhavsudsigter, grønne frodige bjerge og kolde, rislende kilder.
Vi besøger også en af Korsikas hyggelige bjergbyer til en lille kaffepause på en lokal café. Vi slutter i Balagneområdet, tæt ved vandet, hvor vi kan nyde en kølig dukkert.

Dag 7. Balagneområdets bagland
På turens sidste dage bevæger vi os ind i Balagneområdets bagland bl.a. ved at “klatre” på cykel op igennem den smukke lille bjergby Spelancato og det krævende og spændende pas Bocca di Battaglia på 1098 højdemeter. Balagneområdet byder på mange flotte toppe og udsigter, som vi besejrer på disse to dage. Turene er med varieret sværhedsgrad. Der er også mulighed for afslapning ved stranden på Balagnekysten.

Dag 8 -  Hjemrejse
Afgang til Danmark over middag.

Sværhedsgrad 3-4

En rejse med en middel til krævende sværhedsgrad gennem kuperet terræn og ad veje, der indimellem er af blandet kvalitet. Lidt grusveje kan forekomme. Deltagerne skal have en god kondition. 

Indkvartering

Under hele opholdet vil du bo med halvpension på mindre hoteller.

Dag 1: Hotel tæt ved lufthavnen
Dag 2-3: Hotel de la Paix, Corte
Dag 3-5: Hotel Cala di Sole, Porto
Dag 5-8: Hotel L´Escale, Algajola

Vejr og klima

Vejr og klima Korsika

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Korsika Nordøen Rundt
Jeg accepterer Ruby Cyclings Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Cycling må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen:

  • Fly fra Kastrup til Bastia tur/retur - (der kan forekomme mellemlanding)
  • 7 nætters ophold på skiftende hoteller med halvpension
  • Cykeltransport tur/retur
  • Rutinerede cykelguider fra Ruby Cycling
  • 2-3 daglige cykelruter
  • Bagagetransport fra hotel til hotel

Ikke inkluderet:

  • Drikkevarer
  • Frokost
  • Evt. forsikringer
  • Evt. meromkostninger ved afhentning på ruten

 

Transport:
Vi flyver fra København. Flytider kommer senere.

Minimumstilslutning:
Deltagerantal er minimum 18 personer, der alle skal være tilmeldt senest 30 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser.

Deleværelser:
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg i det tilfælde, at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

Gå til toppen af siden

Loading...