Motionscykling i Frankrig

Cykelmotionisternes paradis

Smukke bjergtoppe, grønne marker og ubarmhjertige bjergstrækninger – Frankrig er den perfekte destination til en cykelrejse. På med cykelskoene og oplev de legendariske bjergkæder helt tæt på.

Fantastiske omgivelser til top-cykelmotion

Ruby Rejser tilbyder cykelrejser til de aktive i cykelmotionisternes paradis, Frankrig! Frankrig byder på motionscykling i fantastiske omgivelser, hvor der for alvor er mulighed for at blive udfordret. Hvad end du er interesseret i cykelrejser i alperne, hvor der er fokus på at presse dig selv i smukke omgivelser, eller specifikke motionscykelløb såsom La Marmotte, er en cykelrejse i Frankrig et fantastisk valg. På en cykelrejse har du mulighed for at give den gas på nogle af de mest legendariske cykelstrækninger i verden. Ligeledes kan du tilmelde dig nogle af de mest spændende løb, hvor du kan prøve kræfter med strækninger, som alle de største inden for cykelsporten har kæmpet på i Tour De France gennem årene. 

Foruden sine smukke byer og verdenskendte kultur har Frankrig meget at byde på hvad angår motionscykling. Alperne, den frodige natur og det solrige klima er en fantastisk kombination, der sætter sceneriet for en oplevelse for livet. Hvis du sidder og tænker, at en cykelrejse udelukkende er for de mest hårdføre entusiaster indenfor motionscykling, så vil du blive overrasket. Der er noget for alle øvede niveauer, hvad end man ønsker at prøve kræfter med de strækninger, de professionelle cykelryttere kører, eller man blot ønsker at presse sig selv til det yderste i smukke omgivelser – der er plads til alle.

Læs mere
per side

6 Items

Campinghytter ved foden af Alpe d'huez til La Marmotte

Til motionscykelløbet La Marmotte er vi glade for at kunne tilbyde disse hyggelige campinghytter på campingplads Camping La Piscine. Her er du sikret en god base under cykeleventyret.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Pris på forespørgsel
REJS I UGE 35 – SVÆRHEDSGRAD 3 OG 4

Tag med til vores mest populære cykelrejse, der er blevet en vaskeægte klassiker.  Prøv kræfterne af i de legendariske bjerge i Pyrenæerne og kom tættere på naturen. 

 • 1 afrejse
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Lejligheder til La Marmotte

Bo tæt ved målstregen, indkøbsmuligheder og restauranter under din deltagelse i cykelløbet La Marmotte. Kom til et utroligt cykelløb med en god base i Les Berges.

 • Ingen dato sat
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller kør selv
Pris på forespørgsel
4-stjernet hotel til La Marmotte

Forkæl dig selv med lidt luksus og kvalitet efter nogle hårde ture i sadlen under din deltagelse i cykelløbet La Marmotte. Vær tæt på målstregen og nyd godt af halvpension på hotellet.

 • Ingen dato sat
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller kør selv
Pris på forespørgsel
Oplevelsesrig motionscykling på Korsika

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. Turen byder på udfordrende etaper i smukke bjerglandskaber, og vi justerer ruterne og højdemeterne efter gruppens niveau. 

 • 1 afrejse
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 11.498,- DKK
Klassisk cykelferie med Ruby

Giv dig selv en fantastisk opstart til cykelløbet La Marmotte: kør til starten i Alpe d’Huez fra Nice på 3 fantastiske cykeldage og oplev udfordrendepas undervejs.

 • Ingen dato sat
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel

La Marmotte – Amatørcyklingens svar på Tour De France

La Marmotte er

et af de klassiske franske cykelmotionsløb, hvor de mest engagerede atleter kan prøve kræfter med ubarmhjertige bjergstrækninger, som er i stand til at knække selv de dygtigste.

Til trods for den tilsyneladende korte strækning på 177 km er La Marmotte ikke for sarte sjæle. Løbets sværhedsgrad kommer til kende ved kombinationen af strækningens længde, såvel som de tre stigninger løbet dækker over, der i alt er 5.000 højdemeter. De tre stigninger er bedre kendt som Col du Glandon, Col du Galibier og ikke mindst legendariske Alpe d’Huez. Selvsagt er disse ikoniske stigninger de mest udfordrende dele af løbet, men de er også grunden til, at mange cykelryttere vælger at deltage år efter år. Løbet har en estimeret sværhedsgrad på 4-5.

 

Marmotte Pyrénées

De fleste entusiaster indenfor motionscykling kender til La Marmotte, men du har nu mulighed for at deltage i dette løbs pendant, Marmotte Pyrénées. Dette cykelløb er delt over fire stigninger, Col de Tourmalet, Hourquette d’Ancizan, Col d’Aspin og Hautacam. Med i alt 5500 højdemeter fordelt på 163 km og en sværhedsgrad 4-5 er dette løb en udfordring udover det sædvanlige.

 

Cykelmotion Frankrig Cykelmotion Frankrig Cykelmotion Frankrig

Cykelrejser med pakkeløsninger

Ruby Retro

Foruden de førnævnte muligheder tilbyder Ruby Cycling også andre former for cykelrejser. Den populære Ruby Retro er for dem, som søger en cykelrejse, hvorpå de ikke selv behøver planlægge overnatning – det ordner vi. I stedet tilbyder denne cykelrejse tre opvarmningsdage til løbet La Marmotte. Rejsen starter i Nice og slutter ved Alpe d’Huez, hvor der er mulighed for at deltage i et af verdens hårdeste amatørcykelløb. Med en sværhedsgrad på 3 er denne rejse en smule mere tilgivende end de førnævnte, men bliver gradvist mere udfordrende. Startnummer til løbet La Marmotte er inkluderet i rejsen.

Ruby Classic

Som pendant til Ruby Retro tilbyder vi også cykelrejsen Ruby Classic. Denne cykelrejse er for dem, der søger motionscykling, som er i stand til at presse dem, men samtidig imponere dem med smukke Franske omgivelser. Ligesom førnævnte starter cykelrejsen med tre dages opvarmning til løbet La Marmotte, hvor vi kører fra Nice til Alpe d’Huez. Forskellen mellem de to cykelrejser er sværhedsgraden, hvor denne rejse ligger på sværhedsgrad 4.  

Coast to coast

Sidst men bestemt ikke mindst tilbyder vi rejsen Coast to coast. Denne rejse byder på motionscykling for de entusiaster, der søger at måle deres evner på de legendariske bjerge i Pyrenæerne. Med en estimeret sværhedsgrad på 4 garanterer dette løb en prøvelse for selv de bedste indenfor motionscykling. Hvor denne cykelrejse er forskellig fra de andre pakkerejser, er i terrænet. Denne cykelrejse starter i Bayonne på vestkysten og slutter i Perpignan på østkysten. På denne strækning søger vi ikke over alperne, men kommer derimod til at opleve de franske bjerges frodige natur, hvor der er væsentligt grønnere, og du kommer helt tæt på dyrelivet. Turens længde dækker over 650-800 km, hvor der køres 10.000-18.500 højdemeter.  Cykelrejsen bliver inddelt i hold efter niveau, hvor hvert hold får tildelt en dedikeret guide.  

 

Er du hooked på ideen om cykelmotionsrejser, men vil gerne se nogle af vores andre muligheder? I så fald kan du følge disse links for at se hvad vi tilbyder af cykelrejser i Spanien og Italien.