Motionscykling i Italien

Udforsk Italien på cykel

Prøv kræfter med en af vores unikke cykelrejser med guide i de ikoniske bjerge og pas i Italien med ligesindede. Hvis du ønsker en kombination af bjerge, solskin og udfordringer – så er Italien det helt rigtige sted for din cykelrejse!

Oplev det bedste af motionscykling i Italien

Drømmer du om at kæmpe med dig selv igennem de mest velkendte bjergpas fra Giro d’Italia? Så kan du glæde dig til en cykelrejse til Tour de Como, et af Europas smukkeste områder.

Italien har rigtig gode muligheder for de store cykelmotionsoplevelser, såsom cykelløb. Den italienske natur, omgivelser og bjergstigninger, gør, at Italien er et essentielt sted at få sat benene prøve. Hvis du har lyst til at udfordre dig selv i cykelløb, kan du springe ud i Maratona dles Dolomites – Enel. Dette cykelløb indeholder både billedskønne omgivelser samt berygtede bjergstigninger.

Det italienske Granfondo Stelvio tilbyder 3 forskellige distancer cykelmotion i den helt enestående natur og atmosfære. Vær derfor ikke bange for at kaste dig ud i et cykelløb i Italien. Vi sørger for, at der er noget for alle slags niveauer, hvad end du er til hårdføre strækninger, de professionelle cykelryttere kører, eller om du ønsker en mindre strækning i de smukkeste omgivelser – vi har noget til enhver smag.

På en cykelrejse i Italien er der med sikkerhed et grundlag for en fantastisk tur. Skift det flade danske landskab ud, bestil din næste rejse og tag på cykeleventyret, som du altid har drømt om!

Læs mere
View as Grid List

1 Item

per side
Granfondo Stelvio Santini 2021

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi igen i 2021 tilbyder en tur til motionsklassikeren Granfondo Stelvio Santini i Italien. 
Løbsdato: 6. juni 2021 - ikke officielt udemeldt fra løbsarrangørerne endnu 

  • 1 afrejse
  • 4 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra CPH eller kør selv
Fra 5.798,- DKK

3 cykelrejser du kan opleve i Italien 

Maratona dles Dolomites – Enel

Motionscykelløbet Maratona dles Dolomites tager dig igennem 138 kilometer og 4230 fordelt på syv smukke bjergpas og ikke mindst de helt unikke områder, som er på UNESCOs verdensarvsliste. På denne strækning har du mulighed for at vælge mellem tre ruter motionscykling, hvor der er noget for alle niveauer. Sværhedsgraden er estimeret til at ligge mellem 4-5, hvilket betyder at det er en krævende rute og den anbefales til de erfarne cykelryttere, hvis kondition og udholdenhed er i top.

 

Granfondo Stelvio Santini

Granfondo Stelvio er et landevejsløb hvor der tilbydes 3 forskellige distancer indenfor motionscykling. Vi har den lange rute på 151,3 km, mellemruten på 137,9 km og den korte rute på 60 km. Dette cykelløb har en estimeret sværhedsgrad på 3-4, altså en middel til krævende. Det forventes at deltagerne har god kondition alt afhængig af hvilke strækningerne der vælges. Terrænet på ruten kan forekomme at være kuperet og indimellem er af blandet kvalitet.

 

Tour de Como

Tour de Como har en strækning på 825 kilometer, hvilket er med til at sikre ømme ben hos de fleste. Du kan forvente en krævende tur, hvor vejene er af blandet kvalitet. Sværhedsgraden er estimeret til at være 3-4, hvor deltagernes kondition og udholdende gerne må være i top.

 

Andre muligheder for aktiv ferie i Italien 

Hvis motionscykling ikke er noget for dig, så er Italien også oplagt for mange andre former for aktiv ferie som fx vandreferier, hvor du vandrer rundt i den smukke italienske natur.