google-site-verification=_jaHswDG2cpjK3Wm148n_u49k-wDCa4OAU6qlzBcfj0

Motionscykling i Italien

Udforsk Italien på cykel

Prøv en af vores unikke cykelrejser med guide i de ikoniske bjergpas i Italien med ligesindede. Hvis du ønsker en kombination af bjerge, solskin og udfordringer – så er Italien det helt rigtige sted for din cykelrejse!

Oplev det bedste af motionscykling i Italien

Drømmer du om at kæmpe med dig selv igennem de mest velkendte bjergpas fra Giro d’Italia? Så kan du blandt andet glæde dig til en cykelrejse til motionsklassikeren Granfondo Stelvio, som tager dig igennem et af Europas smukkeste områder. 

Cykling i Italien byder på nogle af de bedste muligheder for de helt store cykelmotionsoplevelser, såsom cykelløb. Den italienske natur, omgivelser og bjergstigninger, gør, at Italien er et essentielt sted at få sat benene prøve. Hvis du har lyst til at udfordre dig selv i cykelløb, kan du springe ud i Maratona dles Dolomites – Enel. Dette cykelløb indeholder både billedskønne omgivelser samt berygtede bjergstigninger.

Det italienske Granfondo Stelvio tilbyder 3 forskellige distancer cykelmotion i den helt enestående natur og atmosfære. Vær derfor ikke bange for at kaste dig ud i et cykelløb i Italien. Vi sørger for, at der er noget for alle slags niveauer, hvad end du er til hårdføre strækninger, de professionelle cykelryttere kører, eller om du ønsker en mindre strækning i de smukkeste omgivelser – vi har noget til enhver smag.

På en cykelrejse i Italien er der med sikkerhed et grundlag for en fantastisk rejse, hvor du kan kombinere aktive cykelrejser med de skønneste oplevelser, Italien har at byde. Skift det flade danske landskab ud, bestil din næste cykelferie og tag på den cykelrejse, som du altid har drømt om!

Læs mere
per side

1 Item

Granfondo Stelvio Santini i 2023

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi igen i 2023 tilbyder en tur til motionsklassikeren Granfondo Stelvio Santini i Italien. Kom med og oplev tre forskellige distancer.

 • 1 afrejse
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 6.498,- DKK

2 legendariske cykeleventyr du kan opleve i Italien 

 1. Maratona dles Dolomites – Enel
  Motionscykelløbet Maratona dles Dolomites tager dig igennem 138 kilometer og 4230 højdemeter fordelt på syv smukke bjergpas og ikke mindst de helt unikke områder, som er på UNESCOs verdensarvsliste. På denne strækning i de italienske Dolomitter har du mulighed for at vælge mellem tre ruter motionscykling, hvor der er noget for alle niveauer. Sværhedsgraden er estimeret til at ligge mellem 4 og 5, hvilket betyder, at det er en krævende rute og den anbefales til de erfarne cykelryttere, hvis kondition og udholdenhed er i top.

 2. Granfondo Stelvio Santini
  Granfondo Stelvio er et landevejsløb hvor der tilbydes 3 forskellige distancer indenfor motionscykling. Vi har den lange rute på 151,3 km, mellemruten på 137,9 km og den korte rute på 60 km. Dette cykelløb har en estimeret sværhedsgrad på 3-4, altså en middel til krævende. Det forventes at deltagerne har god kondition alt afhængig af hvilke strækningerne der vælges. Terrænet på ruten kan forekomme at være kuperet og indimellem er af blandet kvalitet.

 

Andre muligheder for en aktiv ferie i Italien 

Skal det være lidt mindre vildt end en cykelmotionsrejse i Italien, tilbyder vi også mere "normale" cykelferier i Italien, hvor du får lov til at opleve det bedste fra Italiens smukke destinationer. Hvis en cykelferie i Italien ikke lyder som noget for dig, tilbyder vi en bred vifte af cykelferier til resten af verden. Derudover har du også mulighed for at opleve Italien på en af vores vandreferier, hvor du vandrer rundt i den smukke italienske natur. 

Du kan også prøve motionscykling til en af vores andre destinationer såsom Frankrig og Spanien, hvilket du uden tvivl heller ikke vil komme til at fortryde. I Frankrig kan du eksempelvis kaste dig over det legendariske løb La Marmotte