google-site-verification=_jaHswDG2cpjK3Wm148n_u49k-wDCa4OAU6qlzBcfj0

Motionscykling i Portugal

Tag på et cykelmotionseventyr i imponerende Portugal

Kom i form med Ruby Cycling på en cykelferie til Portugal! Oplev det behagelige klima i naturskønne omgivelser på din cykel og få uforglemmelige minder med hjem.

Kom på en oplevelsesrig cykelrejse i de portugisiske bjerge

Tag på cykelferie i Portugal. Portugal ligger på den Iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Mod nord og øst grænser landet op til Spanien og er ellers nabo til Atlanterhavet resten af vejen rundt.

Vi tilbyder cykelmotionsrejser til Portugal, hvor du med sikkerhed vil få pulsen op og hvor du vil få masser af erfaring inden for motionscykling. Der er stor forskel på både vejr og landskab i de forskellige dele af Portugal, og du vil på cyklen opleve rigtig mange smukke udsigter i et behageligt klima. Er du til historie, kunst, natur og fantastiske oplevelser, er Portugal en oplagt destination – her kan du få hele pakken.

En cykelrejse er en perfekt opvarmning til et cykelløb, da man får en masse cykelmotion og erfaring. Du kan læse om nogle forskellige cykelrejser til Portugal herunder.

Læs mere
per side

1 Item

Cykelferie på Azorerne - Gruppetur

Tag på cykelferie og besøg Azorerne, som byder på et hav af smuk natur, betagende udsigter og naturoplevelser i verdensklasse. Oplev denne flotte uspolerede ø med dansk cykelguide.

  • Ingen dato sat
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København eller Billund
Pris på forespørgsel

Mere om Portugal

Hovedstaden Lissabon der med sin flotte arkitektur er den største by i Portugal. Er du historieinteresset er Lissabon perfekt for dig da denne er en af verdens ældste byer. Der findes rigtig mange historie- kunstmuseer som du kan besøge.

Porto er landets næststørste by. Navnet på byen stammer fra byen mest udbredte eksportvarer, nemlig portvin.

Omkring to tredjedele af Portugal er dækket af skov, hvoraf det meste findes i den sydlige del.

Byen Sintra er på UNESCOs verdensarvsliste på grund af sin mageløse arkitektur. Turisme er det absolutte hovederhverv i byen, og fordi den ligger tæt på Lissabon, tager mange en endagstur hertil.

Cykelmotion i varmere klima

Portugal er et fascinerende land med dets overvældende natur og rige historie, der kan mærkes fra hele landet - fra den charmerende hovedstad til de majestætiske bjergkamme og flotte kyststrækninger, som er noget varmere end de nordlige bjergområder. Det ville være en uforglemmelig cykelferie. Har du lyst til at undersøge andre destinationer tilbyder vi også motionscykling i Frankrig, motionscykling i Spanien og motionscykling i Italien, som også vil give dig en utrolig oplevelse og en masse erfaring med hjem.