google-site-verification=_jaHswDG2cpjK3Wm148n_u49k-wDCa4OAU6qlzBcfj0

Motionscykling i Spanien

Tag på en cykelmotionsrejse i spektakulære Spanien

Tag på cykeltur til Spanien med Ruby Cycling og kom i god cykelform! På en cykelferie i Spanien vil du opleve naturskønne områder, hvor bjerge og grøn natur fylder udsigten, så langt øjet rækker.

Oplev en cykelrejse i de spanske bjerge

Vi tilbyder mange forskellige cykelmotionsrejser til Spanien, hvor du med sikkerhed vil få pulsen op og masser af erfaring inden for motionscykling. Når du cykler igennem det smukke, spanske terræn, vil dine evner blive udfordret, og de mange klassiske bjerge, du kommer forbi, vil byde på hårde stigninger, hårnålesving og højtstående sol, som vil presse dig til det yderste. Oplev den spanske natur fra cykelsædet og få en cykeltur, du aldrig vil glemme!

En cykelrejse er en perfekt opvarmning til et cykelløb, da man får en masse cykelmotion og erfaring. Det er specielt de entusiaster, som gerne vil træne til løbene La Marmotte eller Maratona Dles Dolomites, der ville nyde godt af en cykelrejse, da disse specifikke cykelløb er blandt de hårdeste inden for amatørcykling og derfor kræver godt med cykeltræning. Til trods for dette tilbyder vi motionscykling for de fleste niveauer og temperamenter. Du kan læse om nogle forskellige cykelrejser til Spanien herunder.

Læs mere
per side

2 Items

Cykelferie på racer i Spanien - Gruppetur

Oplev Europas cykelparadis i foråret og efteråret. Nyd godt af det milde klima, den smukke natur og de fantastiske cykelveje. Kom med til Mallorca og dan selv rammerne for din aktive ferie.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København eller Billund
Pris på forespørgsel
Cykelferie på racer på Gran Canaria - Gruppetur

Tag cyklen med på en ferie på Gran Canaria, og oplev den oplagte destination til cykelferien uanset niveau. Kom op i de snogede bjergveje, og få hele udsigten med dig.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra Aalborg og Billund
Pris på forespørgsel

3 dejlige cykelområder i Spanien

 1. Calpe - På en cykeltur til Calpe bor du i skønne områder i behageligt klima, og får en masse cykelmotion. Calpe er et godt sted at holde træningslejr op til et cykelløb. Dette er en taktik, som selv de professionelle cykelryttere gør brug af. Hver dag opdeles holdet i grupper alt efter hvilken sværhedsgrad, man ønsker at prøve kræfter med. Dette er den primære faktor, der gør cykelrejsen til Calpe passende både for nybegyndere og rutinerede cykelryttere.

 2. Asturien - Du kan også overveje en cykeltur til Asturien og opleve dette mytiske og uspolerede område i det nordvestlige Spanien. På en rejse her vil du cykle op af kendte stigninger såsom La Vuelta a Espana, et område som også kaldes ”Det Naturlige Paradis”. Ligeledes kan du komme ud for andre udfordrende stigninger såsom Grand Tour-klassikeren Angliru og bjerget La cubilla, som ligger i 1.683 meters højde.

 3. Coast to Coast - Tag med på en af vores mest populære rejser indenfor motionscykling – nemlig Coast to Coast! Denne vaskeægte klassiker er et must-see for de største cykelentusiaster, som ønsker at prøve kræfter med bjergkæden Pyrenæerne, som er beliggende mellem Spanien og Frankrig. Cykelrejsen går fra Middelhavet i øst til Atlanterhavet i vest og undervejs vil du prøve kræfter med mange kendte stigninger fra Tour de France og Vuelta a España. Ligeledes vil du have mulighed for at smage på de lokale gastronomiske specialiteter i de små hyggelige bjergbyer og opleve den fascinerende natur, der er så særegen for Pyrenæerne. Endvidere er det ikke usædvanligt at møde heste, køer eller en fårehyrde, der driver sine dyr til friske græsarealer.
 

Cykelmotion under varmere himmelstrøg

Spanien er et af danskernes foretrukne feriemål – klimaet, den smukke natur og den afslappende stemning, som småbyerne byder på, giver sammenlagt rig mulighed for en helt speciel og mindeværdig ferie. Det er derfor oplagt også at booke sin cykelrejse her. Hvis du allerede har oplevet Spanien fra cykelsædet, eller blot ønsker at opleve et andet land, så tilbyder vi også motionscykling i Frankrig og motionscykling i Italien, som du med sikkerhed heller ikke vil fortryde!

Hvis du ønsker en anden type cykelrejse, har Ruby Rejser helt almindelige cykelferier fra hotel til hotel på mange forskellige, spændende destinationer. Her er konditionen og udholdenheden mindre vigtig, men derimod er oplevelserne og omgivelserne i højsæde.