INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Tour de Como

Et af Europas smukkeste områder

Der er lagt op til en fantastisk tur rundt i Lombardiet, hvor du prøver kræfter med nogle af de mest kendte bjergpas fra Giro d´Italia.

In stock
Travel Code
COL-042

Det kan du glæde dig til

Denne tur til Comosøen byder på 825 kilometers cykling gennem smukke landskaber. Strækningen fordeler sig på ca. 21.000 højdemeter, der sikrer ømme ben hos de fleste. 
Turen køres i Lombardiet med udgangspunkt i den lille by Lecco ved Comosøen. Turen henvender sig til den rutinerede motionist, der vil ud og have en på opleveren i et af Europas smukkeste områder. 

Der vil være mulighed for at passere følgende pas: Culmine San Pietro, Madonna di Ghisallo, Passo Zambla, Passo Vivione, Passo Aprica, Passo Umbrail, Passo Stelvio, Passo Mortirolo, Passo Gavia, Passo Foscagno, Passo Eira, Passo Forcola, Passo Sanmarco, Passo Sormano og endelig Passo Ghisallo. Mange af ovennævnte pas er velkendte fra Giro d ´Italia og Lombardiet Rundt.

Kort over rejsen

Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelse. Desuden er cykel punkterne hvor der er mulighed for at passere

Indkvartering

Undervejs bor vi i delte dobbeltværelser på lokale hoteller med halvpension. Frokosten nydes ude på ruten. Guiderne arrangerer at vi kan få sandwich eller lignende med fra hotellerne. Afregning for dette sker direkte til guiderne.

Vi indkvarteres på følgende hoteller (der tages forbehold for ændringer af hoteller)

1.-2. dag: Hotel Miramonti, Rota d'Imagna

2.-3. dag: Hotel Migliorati, Presolana

3.-6. dag: Hotel Vallecetta, Bormio

6.-7. dag: Hotel Europa, Sondrio

7.-9. dag: NH Hotel Pontevecchio, Lecco

Sværhedsgrad 3-4

Dette er en ret krævende tur. Vejene kan være af blandt kvalitet. Deltagerne må have god kondition og være udholdende (80-160 km med maks. 3500 højdemeter pr. dag).

På denne tur er der rutinerede guider med, som vil blive fordelt på 2-3 hold. Vi bestræber os på samkørsel på de respektive hold på transportstrækkene, hvorefter vi ved start af et bjerg giver ruten fri med opsamling af holdet på et nærmere aftalt sted på ruten.

Det skal bemærkes, at der er mulighed for at reducere distance eller højdemeter på nogle af etaperne, hvis man har trætte ben undervejs (her dog undtaget 1. og 2. etape). Det skal understreges, at det til enhver tid er guiderne, der træffer nødvendige beslutninger om evt. afkortelse/aflysning af ruterne, hvis vej-, vejr- eller andre forhold gør det nødvendigt.

Alle deltagere har mulighed for at downloade nøje udarbejdede ruter til deres Garmin-cykelcomputere.

Chefguide: Gert Caspersen


Bestil

Send rejseforespørgsel

Tour de Como
Jeg accepterer Ruby Cyclings Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Cycling må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Flytransport København-Milano (MXP) tur/retur
 • Transfer mellem lufthavn og hotel tur/retur
 • Cykeltransport i kassevogn fra Herlev til Comosøen tur/retur
 • 8 nætter på hotel med morgen- og aftensmad
 • 2-3 rutinerede cykelguider
 • Gennemarbejdede ruter - differentieret til 2-3 grupper
 • Daglig briefing om kommende dags ruter og vejr, samt historier og anekdoter fra bjergene
 • Cykeltransport ført af professionel chauffør(er)
 • Bagagetransport mellem hotellerne
 • Aflåst rum til opbevaring af cykler
 • Forfriskninger undervejs i form af kaffe, sodavand og chokolader
 • Turistskatter
 • Afgift til rejsegarantifonden og lovpligtigt bidrag til udvidet ansvarsforsikring

Rabat:

 • Transport i egen bil: DKK 1.500,- (Kontakt os venligst ved interesse)

Cykeltransport:
Læs mere om cykeltransport og tidsskema for opsamling af cykler.

Transport:
Flytransport med SAS fra København. 
UDREJSE 20. juni: Kl. 08.25 – 10.30
HJEMREJSE 28. Juni:  Kl. 15.25 – 17.25

Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afgang. Der er Ruby Rejser-guider med på flyet. Flyvningen er med SAS, hvor der må medtages 23 kg indchecket bagage + 8 kg håndbagage.

Deltagerantal er minimum 18 personer, der alle skal være tilmeldt senest 60 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser.

 

Deleværelser:
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

Gå til toppen af siden