google-site-verification=_jaHswDG2cpjK3Wm148n_u49k-wDCa4OAU6qlzBcfj0
VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Vælg rejsekategori      Ruby Cycling – vores populære rejsekoncept

Når du rejser med os er konceptet ganske enkelt og i øjenhøjde - Vi cykler, vi udfordres og vi hygger os! Og vi har gjort det siden 1984. Dermed er vi Danmarks ældste arrangør af motionscykelrejser.

Vi har cyklet alle ruter selv, og sikret os, at forholdene er i orden. Og vi kender områdets seværdigheder og ”Insta-spots / Kodak-places
                                                                 
                                                                  Læs mere om vores rejsekoncept her

Covid-19 og din rejse

Hos Ruby Cycling følger vi nøje med i Corona-situationen, så du er i sikre hænder både op til og under din rejse, hvis du køber den hos os. Vi tilbyder blandt andet en tryghedsgaranti, der gør, at du får pakkerejsens pris retur, hvis pakkerejsen ikke kan gennemføres som følge af Corona.

Læs mere om Covid-19 her

Hvad er du til?
Læs mere

Coast to coast

Cykelrejse fra Atlanterhavet til Middelhavet

Denne rejse er et must for cykelentusiaster, der vil prøve kræfter med legendariske bjerge i Pyrenæerne beliggende på grænsen mellem Frankrig og Spanien.

Læs mere

Cykelløb

Få udfordret krop og sjæl gennem cykelløb på lækre destinationer

Hop i proholdenes fodspor og giv dig i kast med et af de legendariske cykelløb vi tilbyder i vores sortiment. Tag eksempel La Marmotte eller Les 3 Ballon, hvor stængerne med garanti vil blive sat på prøve.

Læs mere

Cykelrejser

Kom på en anderledes ferie med hygge, fart og fantastisk natur

På cykel gennem den smukkeste natur i Europa. På en cykelrejse kan du udfordre dig selv på jernhesten og samtidig opleve billedskøn natur.