Loading...
VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Vælg rejsekategori         Hvorfor rejse med Ruby Cycling?

  1. Du er i gode hænder og godt sikret, hvis din rejse mod forventning ikke kan gennemføres.
  2. Vi er medlem af Rejsegarantifonden med nr. 206.
  3. Du får personlig vejledning på telefon og mail.
  4. Vi kender turene og har været der selv.

Covid-19 og din rejse

Hos Ruby Cycling følger vi nøje med i Corona-situationen, så du er i sikre hænder både op til og under din rejse, hvis du køber den hos os. Vi tilbyder blandt andet en tryghedsgaranti, der gør, at du får pakkerejsens pris retur, hvis pakkerejsen ikke kan gennemføres som følge af Corona.

Læs mere om Covid-19 her

Hvad er du til?
Læs mere

Cykelrejser

Kom på en anderledes ferie med hygge, fart og fantastisk natur

På cykel gennem den smukkeste natur i Europa. På en cykelrejse kan du udfordre dig selv på jernhesten og samtidig opleve billedskøn natur.

Læs mere

Gravel på Sjælland

Udforsk det danske landskab i selskab med erfarne cykelguider

Gravelcykling handler om at komme væk fra de asfalterede veje og søge ud i naturen. Oplev de naturskønne områder omkring Sjælland på denne helt specielle cykeloplevelse.

Læs mere

Cykelløb

Få udfordret krop og sjæl gennem cykelløb på lækre destinationer

Hop i proholdenes fodspor og giv dig i kast med et af de legendariske cykelløb vi tilbyder i vores sortiment. Tag eksempel La Marmotte eller Les 3 Ballon, hvor stængerne med garanti vil blive sat på prøve.

Læs mere

Granfondo Stelvio Santini

Et landevejsløb i charmerende Italien

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi igen i 2021 og 2022 tilbyder en tur til motionsklassikeren Granfondo Stelvio Santini i Italien! Der er kommet ny dato i 2021, så sæt kryds i kalenderen d. 9-13. september, for vi har skaffet både numre, overnatning

Læs mere

La Marmotte

Prøv kræfter med La Marmotte

Siden 1982 har La Marmotte med sine 174 km igennem Alperne cementeret sig som en ægte cykelklassiker med legendariske stigninger og 21 hårnålesving. Tag med Ruby Cycling til Frankrig og få en uforglemmelig oplevelse.

Læs mere

Maratona dles Dolomites

Et ekstraordinært cykelløb

Motionscykelløbet Maratona dles Dolomites byder på kendte stigninger med billedsmukke omgivelser. Med i rejsen får du et startnummer, pensionat med morgenmad og en lejlighed til 4-6 personer. Kør selv eller flyv til destinationen.