Dem der skaber din rejse

Vores medarbejdere


 

Annette

Magic Tours og Marathon Travel Club

Mit helt store fokus vores Magic Tours-rejser, der kan hjælpe dig til den magiske destination, Disneyland® og Marathon Travel Club, hvor jeg hjælper løbeglade gæster til spændende, internationale løb.

Jeg har selv en passion for at løbe, og i 2021 deltog jeg i Berlin Halvmarathon. Det var en helt fantastisk oplevelse, som jeg glædeligt hjælper andre løbeentusiaster med at opnå. Personligt holder jeg også meget af at opleve verden og en aktiv ferie er lige mig. En af de bedste aktive ferieformer for mig er en vandreferie, så jeg kan opleve verden samtidig med, at jeg er aktiv.

 

Britt

Magic Tours og Marathon Travel Club

Jeg er specialiseret inden for løberejser med Marathon Travel Club. Jeg elsker selv at løbe, og har selv deltaget i mange forskellige, internationale løb igennem mit karriere - heriblandt London Marathon. Det var en fantastisk oplevelse, som jeg glædeligt hjælper andre med at opleve. Jeg elsker at være på aktive ferier - og jeg tager glædeligt på en cykelferie, når jeg har chancen.

Desuden sidder jeg også dagligt med Magic Tours-rejser, hvor jeg hjælper folk i alle aldre med at realisere deres Disneydrømme, ved at sætte kurs mod det magiske Disneyland® Paris.

 Kamilla

Kamilla

Salg og Magic Tours

Til hverdag beskæftiger jeg mig meget vores Magic Tours-rejser. Rejserne med Magic Tours har kurs mod Disneyland®, hvor tiden står stille og magien udfolder sig i selskab med dine ynglings Disney®-figurer. Jeg står klar til at hjælpe dig med at realisere din drømmerejse.

Jeg har selv en stor passion for at udforske landegrænser, og jeg har været så heldig at få lov at opleve bider af den store verden allerede. Særligt synes jeg at vores kulturrejser og fællesrejser er nogle spændende koncepter og dermed en fantastisk måde at opleve verden på, uanset hvor rejsen går hen.