10 ekstra startnumre til Maratona dles Dolomites

10 ekstra startnumre til Maratona dles Dolomites

Nyhed

Maratona dles Dolomites er som én af sommerens tre store motionscykelløb altid populær, og vores startnumre blev derfor også i år hurtigt udsolgt. Nåede du ikke at få dit startnummer? Så har du en ekstra chance nu!
Grundet den store efterspørgsel har vi nemlig skaffet 10 ekstra startnumre til dette utroligt flotte og velorganiserede cykelløb, som du nu kan få fingrene i. Skynd dig derfor at booke, inden de 10 ekstrapladser også er væk.

Er Maratona ikke lige dig, kan du også prøve kræfter med La Marmotte, som er et af sommerens andre store cykelløb, eller få nogle kilometer i benene på en af vores cykleture, hvis du samtidig ønsker store naturoplevelser på ferien.

Maratona dles Dolomites

Vælg frit mellem 3 ruter - Inklusiv depotservice

På motionscykelløbet Maratona dles Dolomites bliver spændende og berygtede stigninger kombineret med billedskønne omgivelser. Med sine 138 kilometer og 4230 højdemeter i de italienske Dolomitter, tager ruten dig over syv smukke bjergpas og gennem helt fantastiske områder, som er på Unescos verdensarvsliste. Maratona dles Dolomites kan måske ikke prale af at være blandt de længste løb, men det er helt sikkert et af de smukkeste. Og med frit valg mellem tre ruter, er der noget for alle niveauer. 

Efterspørgslen på dette løb har været meget stor i år, og det glæder os derfor, at vi har kunnet få fingre i de 10 ekstra startnumre, som vi nu tilbyder til de hurtigste. Kontakt os derfor med det samme, hvis du vil være sikker på at få et eller flere af disse ekstra startnumre.

Læs mere om Maratona dles Dolomites her


La Marmotte

Kan du slå Bo Hamburger på stigningerne

La Marmotte er et andet af sommerens tre store motionscykelløb, og i år har vi Bo Hamburger med i Ruby-teamet. 

Bo kører guidede cykelture både fredag og lørdag op til løbet, hvor han deler ud af sin mangeårige erfaring, og når startskuddet til La Marmotte lyder om søndagen, kan du tage udfordringen op med at slå den tidligere professionelle cykelrytter. 

I løbet af dagene i det franske vil Bo også holde foredrag om bl.a. op- og nedkørsler i bjergcykling samt komme med lidt gode "røverhistorier" fra de gamle dage, da han kørte professionelt.

Ruby Rejser er 100% certificeret TourOperateur for Grand Trophée, arrangørerne af La Marmotte, og når du har købt indkvartering og startnummer igennem Ruby Rejser, har du også automatisk inkluderet vores service før og under løbet.

Læs mere om La Marmotte her


Tyrol Classic

Denne tur fra Bodensøen til Gardasøen er en fantastisk mulighed for på cykel at opleve hele tre forskellige lande på en uge. Turen starter ud i det sydtyske Bayern, går mod stigningerne i Østrig og slutter ved Italiens perle, Gardasøen. Undervejs byder hver dag på nye oplevelser, både kulturelt, gastronomisk og ikke mindst terrænmæssigt.

De planlagte dagsetaper er mellem 65 og 145 km, og vi inddeler i to til tre hold efter niveau. På hvert hold vil der være en kompetent guide, som fører jer sikkert gennem turens samlede 650-800 km og 10.000-18.500 højdemeter.

Læs mere om Tyrol Classic her


Dolomitterne Classic

Hop i sadlen og prøv kræfter med de legendariske stigninger kendt fra de spektakulære Giro-etaper. I løbet af ugen bor vi tre forskellige steder, hvilket giver det perfekte udgangspunkt for nogle fantastiske ruter rundt i dette bjergrige landskab, uden lange transporttider.

Med planlagte dagsetaper på mellem 65 og 145 km, er der fokus på mere intensive etaper med lidt færre kilometer, men med mange højdemeter, og vi inddeler i to til tre hold efter niveau, med en kompetent guide på hvert hold.

Læs mere om Dolomitterne Classic her