Book din næste cykelrejse online!

Book din næste cykelrejse online!

Nyhed

Nu er hele cykelprogrammet for sæson 2019 klart, og du kan finde alle vores rejser lige her på siden! Som noget nyt i 2019 kan du nu booke din rejse online på siden døgnet rundt, så book når det passer dig.

Hvad med at prøve kræfter med motionsklassikeren, Ganfondo Stelvio, der byder på flere kendte pas fra Giro d'Italia? Du kan også kaste dig ud i store løbsudfordringer i La Marmotte, Maratona dles Dolomites eller Marmotte Pyrénées, og sikre dig selv vilde oplevelser og ømme ben. Vi har også et stort udvalg af spændende cykelrejser til bl.a. Korsika, Calpe og Tyrol, så vi tør godt love, at vi har cykelrejser for enhver smag.   

Trods en ny, velfungerende hjemmeside sidder vi selvfølgelig stadig klar på telefonen til at hjælpe dig, og du kan ringe til os alle hverdage fra kl. 09-17. Du er også altid velkommen til at sende en mail til louise@ruby-rejser.dk.

Ønsker du altid at være helt up to date med hvad der sker hos Ruby Cycling, kan du også følge os på vores Facebook side Ruby Cycling eller på vores Ruby Cyclings Linkedin profil.

Værsgo' at gå på opdagelse i Ruby Cyclings store cykelunivers!