På træningslejr i Calpes solbeskinnede bjerge

På træningslejr i Calpes solbeskinnede bjerge

Nyhed

Ruby Cyclings chefguide og vinder af Race Across America 2017, Thomas Liebmann, har endnu engang været på træningslejr i det spanske cykelparadis, Calpe. Det er en destination, som Thomas varmt anbefaler til alle cykelentusiaster, der elsker naturskønne omgivelser, hyggeligt samvær og selvforkælelse. Læs mere om Thomas’ oplevelser her.

”Vejene og forholdene er helt fantastiske – masser af sol, super
asfalt og bjerge i alle mulige forskellige variationer”

Det spanske bjerglandskab byder på ideelle forhold for cykelnørder, uanset niveau og træningsstil. Den store variation i afstande, højdemeter og sværhedsgrader gør ruterne velegnede for både begynderen, som vil prøve kræfter med bjergetaper, og for toprytteren, der vil finpudse formen til løb senere på året. Calpes perfekte omgivelser trækker hvert år professionelle cykelhold til området, og at se dem træne i bjergene eller at møde dem på hotellet var et klart højdepunkt for Thomas og de andre danskere.

”For en cykeltosse som mig var det så fedt at se alle profferne køre i bjergene,
mens man også selv kørte i samme område, og at stå ved samme buffet på hotellet om aftenen
og se, hvad stjerner som f.eks. Tom Dumoulin og Warren Barguil spiser”

Det er ikke tilfældigt, at de professionelle cykelryttere vender tilbage til dette samme område og hotel år efter år. Træningslejrens faste base på Hotel Diamante tilbyder faciliteter skabt til cykelryttere: Maden er i topklasse, og der er rig mulighed for afslapning i en af hotellets wellness-afdelinger efter en dag med oplevelser og trætte ben.

Vil du med på cykel til sydens bjerge i 2020? Læs mere eller reserver pladser til vores træningslejr i Calpe, eller tag på miniferie til Calpe.