Ruby Cycling overtager Cycling Tours

Ruby Cycling overtager Cycling Tours

Nyhed

Med overtagelsen af Cycling Tours, udvider Ruby rejser endnu engang. Gert Caspersen vil fortsat stå i spidsen for cykelrejserne, og dette betyder at du fortsat vil få samme gode service kendt fra Cycling Tours, men nu kombineret med et endnu større udvalg af cykelrejser til spændende destinationer.

Herunder kan du læse mere om Granfondo Stelvio, en af de velkendte klassikere, som vi nu kan tilbyde ved Ruby Cycling og et helt nyt VIP-motionsløb, hvor du kan træne med Bo Hamburger.

 

Granfondo Stelvio

I 2019 tilbyder vi en tur til motionsklassikeren Granfondo Stelvio Santini i Italien. Cykelløbet kan køres på 3 forskellige etapelængder: 

  • Den korte rute på 60 km 
  • Mellemruten på 137,9 km
  • Den lange rute på 151,3 km 

Her får du et ægte landevejsløb, hvor du kan cykle på flere kendte pas fra bl.a. Giro d’Italia. Her kan blandt andet nævnes Passo Stelvio. Indkvarteringen er på det 4-stjernede hotel Baita Dei Pini med flotte værelser, lækker mad og en stor wellness-afdeling.

Læs mere om motionsklassikeren i Italien her

 

Flandern rundt

Flandern rundt er en af de fem største endagsklassikere og en helt ny cykelrejse vi tilbyder ved Ruby Cycling, På denne cykelrejse får du guidede træningsture, deltagelse i motionsløbet, besøg på Ridley cykelfabrik og VIP-adgang til de professionelle løb.  Hele turen ledes af tidligere professionelle cykelrytter Bo Hamburger, som står klar med råd og vejledning. Dette er en gennemført VIP cykeloplevelse, hvor du kører i sporene på de proffesionelle cykelryttere.

Læs mere om endagsklassikeren i Belgien her 

Du kan også læse mere om vores store udvalg af cykelrejser til andre spændende og udfordrende destinationer i Europa her