NYHED

Nye Destinationer for vinterrejser

Det lille bureau med de mange specialrejser. Vi holder til i Århus men har gæster fra hele Norden. Med 40 år på bagen er vi specialister i ferier udenfor turismens hovedstrøg. Vi har rejser hele året; ski, vandring, cykling, charterfly, campingferie m.v., og vi har specialrejser for singler. Specielt for Ruby Rejser er vore fællesrejser, hvor vi driver flere hoteller, og hvor gæsterne aktivt er en del af at få stedet til at fungere, både socialt og praktisk.

Oplev skonne Peru i vinterhalvaret

40 år på bagen og på danske hænder.  Det er ikke hverdag i den danske rejsebranche, og vi er glade og stolte over de mange trofaste gæster, der er med til at overbevise os om, at vi har en berettigelse i den store skov af rejseudbydere.

I en tid hvor pris ofte går forud for kvalitet og hvor service ofte er "en by i Rusland”, sætter vi en ære i at kunne vejlede om det rette ferievalg. Vi vejleder ud fra egne erfaringer om de rejsemål, vi udbyder, og vi ser det som vores fornemste opgave at samle på tilfredse gæster. I er vores bedste ambassadører og årsagen til, at vi ikke skal fordyre rejserne med høje markedsføringsomkostninger.

Vi laver rejser for de aktive og nysgerrige, og vi tror på, at de bedste ferier er dem, hvor man i fællesskab med andre deler oplevelserne. Det kan være den individuelle ferie i familien eller med venner, men det kan også være ved at deltage i en gruppetur eller en af vore temarejser for singler, singler med børn eller på vores fællesrejser for alle. Åbenhed overfor de medrejsende og de steder vi besøger, åbner nye horisonter.