google-site-verification=_jaHswDG2cpjK3Wm148n_u49k-wDCa4OAU6qlzBcfj0

RUBY CYCLING – VORES POPULÆRE REJSEKONCEPT 

 

Når du rejser med os er konceptet ganske enkelt og i øjenhøjde - Vi cykler, vi udfordres og vi hygger os! Og vi har gjort det siden 1984. Dermed er vi Danmarks ældste arrangør af motionscykelrejser. 

Vi cykler selv – så vi ved hvad man gerne vil have, og hvad man ikke vil have. 

Alle ruter har vi cyklet igennem på forhånd og sikret os at forholdene er i orden, og vi har tjekket hvor vi skal spise frokost, samt hvor der er mulighed for at købe vand undervejs.  

Og vi kender områdets seværdigheder og ”Insta-spots / Kodak-places”. 
 

Vi gør det sammen 
At rejse med er ikke kun et spørgsmål om at være aktiv på cyklen og opleve landskabet. Det handler i lige så høj grad om det at være fælles med andre om cykeloplevelsen.  

Vi udfordres, vi cykler, vi hygger os og vi har det sjovt. Sammen! 

Vi kører ud sammen – og vi kommer hjem sammen. 

Vi bestræber os på at have køregrupper på maksimalt 15-18 personer. 
 

Cykling på flere niveauer / sværhedsgrader
Vores gæster kommer med meget forskellige forudsætninger og indgangsvinkler til at rejse med os. Derfor er det vigtigt for os at have forskellige destinationer der hver især tilbyder forskellige sværhedsgrader af cykling. Allerbedst er det dog når vi har destinationer der tilbyder flere sværhedsgrader på samme rejse. Det betyder jo at kan man som par/venner/ kammerater kan cykle på hvert sit niveau i løbet af dagen og stadig holde ferie sammen. 

På den enkelte destination og på den enkelte rejse vil det i beskrivelsen står hvilke sværhedsgrader der køres med. Læs mere om sværhedsgraderne her 

Er du usikker på sværhedsgraden og niveauet, så skal du blot skrive eller ringe til os, så hjælper vi dig. 
 

Din sikkerhed og tryghed
Din sikkerhed og tryghed betyder ALT for os. Det skal være en helt igennem tryg og sikker oplevelse at rejse sammen med os. Derfor er vore guider nøje udvalgte. Derfor går vi ikke på kompromis med sikkerheden på landevejen. Vi kører efter færdselsreglerne – og vi kører altid med hjelm, og altid med Go’ stil på landevejen. Frem for alt så kører vi ud sammen – og hjem sammen. 

Som en ekstra sikkerhed er du altid dækket af rejsegarantifonden når du køber en rejse gennem os.  
 

En typisk cykeldag med Ruby Cycling 
Vi mødes foran cykelstalden når morgenmaden er spist. Her fordeler holdene for dagens cykelture. Der vil ofte være forskellige niveauer og du bestemmer selv hvilket hold du vil køre på den enkelte dag, alt efter din dagsform, dine ønsker og behov. Er du i tvivl om hvilket hold du skal køre med, så giver guiden gerne gode råd. 
 
Normal er afgang for alle holdene kl. 09.00 og afhængig af distancen og antallet af pauser, er vi tilbage på hotellet imellem kl. 13:30 - 16:30, så der også er tid til at hygge om eftermiddagen. På enkelte rejser, med lange etaper, sker det at vi allerede forlader hotellet klokken 07:30. 
På samtlige ruter har vi indlagt passende pauser/pit-stop undervejs. Antallet afhænger af hvilket hold du kører på. 

Frokost spiser vi på én af de lokale barer/cafeer ude i på ruten 

Har man behov for en eller flere hviledage i løbet af ugen er det helt i orden – hvis vi altså bor på samme hotel hele ugen. Det er naturligt at blive træt i benene og der bliver ikke set skævt til nogen, hvis man har behov for at blive hjemme og og tage en hviledag. 

Kører vi etape-ture er det naturligvis en anden sag – her er der ikke plads til hviledage. Men, bliver man syg, dårlig eller skadet, bliver man samlet op af vores følgebil og kørt frem til næste hotel. 

Vi rejser afsted for at cykle, og få gode oplevelser og for at udfordre os selv, men det er lige så vigtigt for os, at vi i fællesskab får nogle gode oplevelser både før under og efter cyklingen. Det er vigtigt for os at holdene også fungerer godt sammen socialt. Derfor opfordrer vi også til at holdene mødes og runder dagen af med en gang ”bagsmæk” på hotellets bar eller én af de lokale barer/cafeer. 

Vi spiser sammen om aftenen på hotellerne – og i forbindelse med aftensmaden vil guiderne briefe om hvile oplevelser og udfordringer morgendagen byder på. 
 

Ruby Cycling er en del af Sunway Group
Vidste du, at Ruby Cycling er en del af Sunway Group, som driver en hel række specialrejsebureauer? Måske du kender Ruby Rejser, men nedenstående bureauer er desuden en del af familien:

  • Travelnorth, der er specialist i Hurtigruten langs den norske kyst og explorersejladser.
  • Seatravel, der udlejer flodbåde i Europa og sejlbåde i hele verden.
  • DaGama med speciale i oversøiske kulturrejser. 
  • Magic Tours, der er Nordens førende arrangør af skræddersyede Disney-rejser.
  • Marathon Travel Club, der er Danmarks største og mest dedikerede arrangør af pakkerejser til løb i hele verden.
  • SKIERS hører også delvist under Sunway Group og sender skientusiaster på sæson i bl.a. Østrig og Canada.
  • Rejseriet, der er specialister indenfor grupperejser og blandt andet sælger rejser til foreninger.
  • Top Tours hører også delvist under Sunway Group og sælger primært skræddersyede, oversøiske drømmerejser.
  • Papuga Tours, som arrangerer ferier for livsnydere og aktive rejsende – altid med dansk rejseleder.
  • Bravo Tours hører også delvist under Sunway Group og sender hvert år mere end 150.000 gæster ud i verden.

Læs mere om Sunway Group her.