INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Thon Hotel Skeikampen lejligheder

Bo i egen lejlighed med plads til op til 8 personer

Tag familien med til et af Norges skønneste skiområder, og bo i lækre lejligheder, hvor I kan hygge jer i fred og ro, mens I stadig er tæt på hotellets faciliteter og de gode forbindelser til skiområdet.

In stock
Travel Code
SSKE-004

Det kan du glæde dig til

Saml hele familien og tag på skiferie på Skeikampen i Norge – det bliver ikke meget bedre end det. Her finder du et yderst moderne og meget familievenligt alpincenter, og hele herligheden er kun en halv times kørsel fra Lillehammer. Her er noget for alle – lige fra familiens mindste størrelser til de fartglade skientusiaster, der har massevis af nedfarter i benene. Fordelt på 9 lifte, 2 rullebånd og 21 nedfarter gør de i alt 21 km pister skiferien til en leg for alpinisterne. Er du mere til langred, finder du også et stort udvalg af muligheder både i skov og på højfjeldets vidtstrækte snevidder. 

De mindste kan boltre sig i det 3000 m2 store børneområde, hvor de lærer at styre brædderne i trygge omgivelser, og hvor det også er muligt at deltage i skiskolen. Er du erfaren skiløber, kan du blot give dig i kast med de stejle nedkørsler på områdets sorte pister.

Du bor i en skøn lejlighed tilknyttet Thon Hotel Skeikampen, der byder på wellnessafdeling, lækkert køkken og gåafstand til skiliften.

Indkvartering

På skønne Thon Hotel Skeikampen tilbydes lejligheder med og uden selvhushold. De ligger i naturskønne omgivelser med aktiviteter og løjper ganske tæt på. Det er muligt at tilkøbe vinterpension (morgenmad, selvsmurt madpakke og aftensmad). Læs mere om de enkelte indkvarteringsmuligheder nedenfor. Vil du hellere bo på selve hotellet, kan du booke ophold her.

  • 2-værelses lejlighed
    Lejlighed på 50 mmed to soveværelser, der kan huse op til 4 personer. Lejligheden har en stue med siddegruppe, pejs, fuldt udstyret køkken, samt egen sauna. Lejligheden ligger i et anneks tæt ved hotellet.
  • 3-værelses lejlighed
    Lejlighed med hems på i alt 56 m2 med to soveværelser og sovepladser på hemsen. Her er plads til op til 8 personer. Det ene soveværelse har en dobbeltseng på 160 cm, og det andet har to enkeltsenge, der er 80 cm brede. Hemsen har fire senge, der er 80 cm brede. Lejligheden har en stue med siddegruppe, pejs, fuldt udstyret køkken, samt egen sauna. Lejligheden ligger i et anneks tæt ved hotellet.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Thon Hotel Skeikampen lejligheder
Jeg accepterer Ruby Cyclings Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Cycling må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte lejlighed inkl. morgenmad

 

Færgetransport til rejser i egen bil:

Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. 1-5 passagerer med Fjord Line på ruten Hirtshals – Langesund t/r.

Der er daglig afgang fra Hirtshals kl. 09:00 og ankomst i Langesund kl. 13:30.
Retur er det fra Langesund kl. 14:30 og ankomst i Hirtshals kl. 19:00.

Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Ønskes overfartspriser i forbindelse med andre færgestrækninger, kontakt da Ruby Rejser.

Gå til toppen af siden

Loading...