google-site-verification=_jaHswDG2cpjK3Wm148n_u49k-wDCa4OAU6qlzBcfj0

Motionscykling

Skræddersy din gruppetur med cykelklubben

Vi skræddersyr grupperejsen

Står dig og din cykelklub eller cykelnetværk foran at skulle planlægge jeres næste cykelrejse? Så lad os stå for alt det kedelige, så I kan koncentrere jer om det sjove!

Lad os om alt det praktiske såsom fly, hotel, bustransfer, cykeltransport osv., og slip for selv at stå med hele ansvaret for indrapportering af navne til flyselskabet, reservationer, generel indsamling af alles informationer eller opkrævning og rykning for betalinger – det klarer vi! Det eneste I skal gøre, er at sende et link til jeres rejsefæller.

Det giver jer det perfekte udgangspunkt for en fantastisk tur, og det eneste I skal tænke på er at nyde cykelturene i løbet af dagen og samværet i gruppen om aftenen.

Vi laver ture baseret på mange års erfaring 

Efter mange års samarbejde kender vi hotellerne rigtig godt, og vi ved derfor hvor vi kan opfylde dine og cykelnetværkets eller cykelklubbens ønsker. Det er din garanti for at alt på rejsemålet er som det skal være.

Selv om vi kender både fly og hoteller, så er jeres ønsker det vigtigste for os. Fortæl os om dem og lad os skræddersy et tilbud til jer, hvor I samtidig nyder godt af vores mangeårige erfaring.

Få en lukket gruppe ved minimum 18 deltagere

Er I 18 personer eller mere? Så kan vi også lave et lukket hjemmesideforum for kun jeres gruppe, hvor deltagerne selv kan gå direkte ind og bestille og betale for turen. 

Kontakt os og hør mere om mulighederne.